A mám ho :))
Vážení musím vás sklamat, protože JSEM TADY...a nikam jsem neutekla.
Ze soukromých důvodů se pozdržela oprava autíčka, ale už jsme v jednom kole a za chvíli vám sem vložím fotečky jak to všechno probíhalo.
Náhradní díly mě stály cca 14 tis., částka je vyšší protože se nakonec měnil PZ blatník. Podrobněji to tady rozepíšu posléze.
Omlouvám se že fotky ještě pozdržím, protože fakt není čas...
Ze soukromých důvodů se pozdržela oprava autíčka, ale už jsme v jednom kole a za chvíli vám sem vložím fotečky jak to všechno probíhalo.
Náhradní díly mě stály cca 14 tis., částka je vyšší protože se nakonec měnil PZ blatník. Podrobněji to tady rozepíšu posléze.
Omlouvám se že fotky ještě pozdržím, protože fakt není čas...
No vitaj späť fischinka ! -no a hneď ti vyvrátim tvoje prvé slová .."že nás musíš sklamať"...-ako píšeš.
No nás by si naopak sklama,ak by si sem neprišla -Takže OK - samozrejme že počkáme
(...no,nie chlapi ??
)
Len to spravte poctivo ,aby to auto bolo bezpečné - veď je to toyota
No nás by si naopak sklama,ak by si sem neprišla -Takže OK - samozrejme že počkáme
(...no,nie chlapi ??
Len to spravte poctivo ,aby to auto bolo bezpečné - veď je to toyota
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ty ceny mě opravdu zajímají...sice už Yarise nemám, ale jen blbá výměna předního nárazníku potom, co mi nějakej K*K*T vyříznul mlhovky vyšla na bratru 23 tisíc 
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP 
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Tady přikládám pár fotek 
A začala oprava, no a jak jinak než rozebráním

No a pak následuje skládání......

a nekonečné broučení....

A tady už jsme na geometrii
)

No a vzhledem k tomu že všechno dopadlo dobře, tak jsme mohli vyrazit na cesty
)
Je tomu devět dní kdy Yarisek dostal značky a musím říct že máme za sebou úspěšně najetých 1000km.
Jediné co mi chybí je polep, takže když mě někdo potká na cestě, tak mě nepřehlédne.
Jo a jen nejbližší výdaj co mě čeká je přední ložisko
)
Takže zatím asi tak... Tohle vám musí prozatím stačit a až budu mít zase čas tak dodám i ty ceny a další fotky jak pokračujeme
)
A začala oprava, no a jak jinak než rozebráním

No a pak následuje skládání......

a nekonečné broučení....

A tady už jsme na geometrii

No a vzhledem k tomu že všechno dopadlo dobře, tak jsme mohli vyrazit na cesty
Je tomu devět dní kdy Yarisek dostal značky a musím říct že máme za sebou úspěšně najetých 1000km.
Jediné co mi chybí je polep, takže když mě někdo potká na cestě, tak mě nepřehlédne.
Jo a jen nejbližší výdaj co mě čeká je přední ložisko
Takže zatím asi tak... Tohle vám musí prozatím stačit a až budu mít zase čas tak dodám i ty ceny a další fotky jak pokračujeme
Re: A mám ho :))
Držím ti palce a at ti ta radost vydrží.Podle mě bylo lepší koupit něco nebouraného ceny jsou dnes od 50 000 víš.Ale když myslíš tak proč né.
Re: A mám ho :))
No robota ako na kostole-takže nech vám to ide ako sa hovorí "od ruky" 
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No vsak jsem to psal dobre s tim zadkem - vyriznout a navarit jiny. No ted je otazka, jestli z toho neni 4 stope vozidlo.
Co to vytrzene predni kolo - homokinetak, prevodovka, poloosa, ramena - to vsechno muze byt ted casovana bomba. To same plati pro zadni napravu, i kdyz am je to jednodussi, protoze to je jen kus zeleza nastesti.
Co to vytrzene predni kolo - homokinetak, prevodovka, poloosa, ramena - to vsechno muze byt ted casovana bomba. To same plati pro zadni napravu, i kdyz am je to jednodussi, protoze to je jen kus zeleza nastesti.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
Velice se omlouvám za spoždění, ale práce mi nedává čas.... Tady máte pár posledních fotek jak yarisek vypadá... Na cestách jsme od pulky dubna, sice prvních dva měsíce vypadal spíše jako pojízdná reklama pro karosáře,ale po menších úpravách vypadá takto... Musím ještě dodat že díky novému designu firmy se bude brzy přelepovat a ladit kola... Každopádně určitě přihodím pár fotek až to bude.Jinak máme za sebou nějakých 30tis. km a jediný potřebný servis byla výměna spojkového ložiska.... takže zatím papapa