Carina II Airbag demontáž

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
lukanek88
Člen Týmu

Carina II Airbag demontáž

Příspěvek od lukanek88 »

Zdravím,Potřeboval bych podrobnou radu jak demontovat Airbag z volantu bez poškození,
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

jestli je to ten typ co ma je airbag ve volantu bez ridici jednotky a podobne, tak je to jednoduche - oddelat krytky na boku, a odsroubovat vse co je videt - ty srouby jdou spatne vytahnout - chce to za ne vzit nebo je necim podebrat a vytahnout , pak se cely airbag vynda ( mel by byt deaktivovany ale neverim tomu po tech letech - jeden ten sroub totiz do airbagu zasunuje odjistovaci dratek ) a akorat se odpoji klakson
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
lukanek88
Člen Týmu

Příspěvek od lukanek88 »

Ano jedná se o Airbag Volantu,,Je to Airbag bez Řídící jednotky,,všechny šrouby jdou ven kromě jednoho,který je pod zajiš'tovacím plastem Patrony,,nevím jak se k němu dostat,když vytáhnu plastovou zajišťovací podložku abych mohl povolit ten šroub tak si myslím že by Vylítl,nevím to přesně v tom je ten problém,mám 2 Toyoty 1 na ND z té to potřebuji vyndat protože u druhé mi vylítl po nárazu do volantu rukou =oD
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

zitra se na to podivam a kdyztak i pro ostatni nafotim na zom mym rozebranym, taky jsem se bal, nerad si zahravam s bombama :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

Sundával jsem jej asi 10x, oba dva typy airbagu. ten co máš ty mám i já. Normálně sundáš ty boční krytky, vyšroubuješ dva šrouby, vytáhneš ty plasty u šroubů, vysuneš ten dlouhý plast, který zajištuje airbag a airbag vyndáš ven. Já měl odpojenou baterku, ale vzhledem k systému airbagu to dle mě není potřeba. Zacházel jsem opatrně a nic se nestalo :)
Toyota Carina E 2.0 GLI
lukanek88
Člen Týmu

Příspěvek od lukanek88 »

Ok =oD Vyzkouším to,,snad to vyjde,,jinak mám Tu druhou toyotu taky 2.0 GLI na nd kompletně celou akorát bez interieru,,motor ok,,kdyby si chtěl nějaké díly nebo motor ozvi se,, a děkuju za radu :wink:
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

lukanek88 píše:Ok =oD Vyzkouším to,,snad to vyjde,,jinak mám Tu druhou toyotu taky 2.0 GLI na nd kompletně celou akorát bez interieru,,motor ok,,kdyby si chtěl nějaké díly nebo motor ozvi se,, a děkuju za radu :wink:
Nějaké díly bych přeci jen potřeboval... Přední uložení tlumičů.
Toyota Carina E 2.0 GLI
Odpovědět

Zpět na „Carina“