Prosím o radu

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
petrzln
Člen Týmu

Prosím o radu

Příspěvek od petrzln »

Potrebuju ted kvuli chate nejake SUV a padla mi do oka Toyota RAV4. Mám možnost teď koupit 2004ku 2.0D-4D. Ovsem je to z dovozu z Italie a znamy mechanik mi rikal ze kazdy dovezeny diesel zacne mit u nas problemy s nekvalitni naftou a skonci to drahyma opravama vstriku, cerpadla a SCV ventilu. Tak prosim o Vase zkusenosti, jestli nekdo mate 2.0 D-4D privezenou ze zahranici jestli se da nekde v CR kupovat nafta ktera by to auto neznicila.
Diky za postrehy
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

to ci kupis auto doma alebo v zahranici mas jedno co sa tyka natankovania "zlej" nafty. aby si "redukoval" moznost problemov, tak to mozes robit tak, ze do dieselu budes davat aditivum
Jimmi
Věčnej rejpal

Re: Prosím o radu

Příspěvek od Jimmi »

petrzln píše: ...znamy mechanik mi rikal ze kazdy dovezeny diesel...
Každý dovezený diesel má především najeto několikanásobně více km, než prodejce deklaruje (a může klidně mít i cosi jako servisní knížku). A možná ani nemusí být dovezený. A z toho zřejmě podobné pověry pramení, protože i ty vstřiky mají určitou životnost.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Tib
Navigátor

Příspěvek od Tib »

kup benzin a pokud chceš šetřit tak LPG

jinak ravka do terenu nic moc
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

Tib píše:kup benzin a pokud chceš šetřit tak LPG

jinak ravka do terenu nic moc
Souhlasím s koupí benzinu, pokud máš chatu, kde je nezpevněná cesta tak jako naše rodina tak ti ji vřele mohu dopuručit, já např.s Avensisem tam nevyjedu a syn s RAV 4 se tam dostane kdykoli bez jakýchkoli problémů, toť naše postřehy
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“