T27 facelift
- CommonUser
- Věčnej rejpal
T27 facelift
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Nekde jsem cet,ze by se mel zacit prodavat v rijnu a ja mam mit auto koncem zari,kdybych chtel pockat na toho novyho,tak pocitam,ze do vanoc by nebyl,takze na to prdim a spokojim se s tim "starym"CommonUser píše:Ak mas este rok casu ...kadel píše:A ja dneska zrovna poslal objednavku, sakra. Ze bych jeste pockal...
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Myslis ako BOscHOVSKE vstreky a "piskajuce" turba ? Nieco urcite pride kvoli Euro6, minimalne nove DPF. Na benzin nakrutia turbo a priamy vstrek s nepriamym (AUDI 1.8 TSI) aby si mal Euro6, tahalo to ako DCAT a zralo ako Yaris 1.0.redik007 píše:ja len dufam ze s faceliftom daju aj obmenu co sa tyka motorov, napr take D4D by si uz zasluzili nejaku zmenu (hlavne koncepcnu)
no nieco podobne som myslel. Teraz neviem ci tie turba v benzine su dobre alebo nie, aspon Mazda este stale odolava a vyvija nove atmosfericke motory. Uvidime ako Toyota, zatial som sa nikde nedocital ze nieco take vyvijaju.CommonUser píše:Myslis ako BOscHOVSKE vstreky a "piskajuce" turba ? Nieco urcite pride kvoli Euro6, minimalne nove DPF. Na benzin nakrutia turbo a priamy vstrek s nepriamym (AUDI 1.8 TSI) aby si mal Euro6, tahalo to ako DCAT a zralo ako Yaris 1.0.redik007 píše:ja len dufam ze s faceliftom daju aj obmenu co sa tyka motorov, napr take D4D by si uz zasluzili nejaku zmenu (hlavne koncepcnu)
Avensis T25 2007 WG, 2.2 D-CAT, 130 kW
- CommonUser
- Věčnej rejpal
to bolo na adresu dieslu alebo benzinuCommonUser píše:Urcite nieco pride, len neviem co sa do toho bude tankovat, aby to fungovalo aspon do zaruky. Ku kazdej nadrzi dostanes aditivum pre auto aj pre sofera (Diazepam) a obsluha na cerpacke bude mat huste mreze na okne - len na prevzatie VISA karty ...

Avensis T25 2007 WG, 2.2 D-CAT, 130 kW
- CommonUser
- Věčnej rejpal
No ty si spominal diesel ... ale priamy vstrek benalu mozno tiez nebude daleko od tejto "srandy"redik007 píše:to bolo na adresu dieslu alebo benzinuCommonUser píše:Urcite nieco pride, len neviem co sa do toho bude tankovat, aby to fungovalo aspon do zaruky. Ku kazdej nadrzi dostanes aditivum pre auto aj pre sofera (Diazepam) a obsluha na cerpacke bude mat huste mreze na okne - len na prevzatie VISA karty ...
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Turbo benal - spolahlivost je rozna a clovek nedokaze mat prehlad o vsetkom. Ja som povodne spekuloval aj nad 1,6 THP a 1,4 TSI, ale ma zamrazilo co sa clovek dozvie ...
Naopak 2,5T od Volva je vraj vcelku v pohode, len spotreba je taka "sejkovska". 2,0 TFSI by tiez mala byt OK, ale sa malo predava a nepoznam nikoho s tymto motorom ani "virtualne".
1,6 Ecoboost od Fordu ... no uz viem o specenom turbe pri 6000 km
Sorry, ale dnes, ked ECU dokaze kontrolovat aj "erekciu" sofera, je to hanba na (n+1), n->~.
Spotreba je na turbo benale velmi velmi zavisla od nohy. Nieco za nieco, vzdy to tak bolo.
Naopak 2,5T od Volva je vraj vcelku v pohode, len spotreba je taka "sejkovska". 2,0 TFSI by tiez mala byt OK, ale sa malo predava a nepoznam nikoho s tymto motorom ani "virtualne".
1,6 Ecoboost od Fordu ... no uz viem o specenom turbe pri 6000 km

Sorry, ale dnes, ked ECU dokaze kontrolovat aj "erekciu" sofera, je to hanba na (n+1), n->~.
Spotreba je na turbo benale velmi velmi zavisla od nohy. Nieco za nieco, vzdy to tak bolo.
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ono s turbem je to tezky, pokud odejde brzo, pak to byla vyrobni vada. Co mam informace ohledme Forda a jeho Ecoboost, tak zatim v pohode. Ono to specene turbo se najde napric znackama, protoze tech vyrobcu moc neni a dodavaji v podstate vsem automobilkam.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
- CommonUser
- Věčnej rejpal
http://www.autobild.de/artikel/toyota-a ... 92702.html
Motory ostavaju a vraj sa zvysi vnimana kvalita. Takze terajsi model v podstate oje..srali ... Tak ako Akio Toyoda Kokomoto ?
Motory ostavaju a vraj sa zvysi vnimana kvalita. Takze terajsi model v podstate oje..srali ... Tak ako Akio Toyoda Kokomoto ?
Naposledy upravil(a) CommonUser dne úte 13.09.2011, 17:28, celkem upraveno 1 x.