Moc prosim poradte
Moc prosim poradte
Cuky lidi mam takovej problem,zadrel se mi motor na mi Celice 5generace 2.0 16V.Tak schanim polomotor(motor bez hlavy) a bylo mi receno ze tam muzu dat kompletni blok z TOYOTY CARINY E prej je uplne stejnej akorat se musej prehodit jenom pisty.Tak jsem se chtel zeptat jestli je to pravda?Dekuju za odpoved
Naposledy upravil(a) Petr 01 dne čtv 08.06.2006, 21:33, celkem upraveno 2 x.
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosim poradte mi jinej blok do CELICY
jestli máš zájem tak mě se jeden válí v garáži:) z celici 2,0lPetr 01 píše:Cuky lidi mam takovej problem,zadrel se mi motor na mi Celice 5generace 2.0 16V.Tak schanim polomotor(motor bez hlavy) a bylo mi receno ze tam muzu dat kompletni blok z TOYOTY CARINY E prej je uplne stejnej akorat se musej prehodit jenom pisty.Tak jsem se chtel zeptat jestli je to pravda?Dekuju za odpoved

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Prosim poradte mi jinej blok do CELICY
Zajem bych mel,kolik ma ten motor najeto a v jakym je stavu?Co to bylo za rok toho auta co je z toho ten motor?Dik
Moc prosim poradte
Tak se mi to zadrelo na klice.Nevim jestli uz nekdy byla brousena a tak nevim jestli to mam nechavat brousit.Vsichni mi rikaj ze to nepozna hned jestli je ta klika spatna ze uz nepude zbrousit prej az to zbrousi.To mu pak muzu dat 5000kc za to ze mi rekne ze to nejde.Tak toho se dost bojim.Nemam moc penez a jen tak vyhodit prachy se mi nechce.Nemate nekdo nejakyho dobryho znamiho kterej brousi kliky a je dobrej kterej by mi to rek hned jestli to jde nebo ne?Diky