shanim uz dlouho obrazek s rozmerama kufru ke Corollce E10 rv94 HB,3dvr .
 shanim uz dlouho obrazek s rozmerama kufru ke Corollce E10 rv94 HB,3dvr .A zatim se me ho nedari sehnat
 nemate negdo ?
 nemate negdo ? 
 shanim uz dlouho obrazek s rozmerama kufru ke Corollce E10 rv94 HB,3dvr .
 shanim uz dlouho obrazek s rozmerama kufru ke Corollce E10 rv94 HB,3dvr . nemate negdo ?
 nemate negdo ? 
 ale naxe to newydarilo.. je tam moc zakouti a este ty plasty(ty pudou casem wen).. tak je to na .... potrebowal bych estli to treba neni w manualu.. nebo co ja wim
  ale naxe to newydarilo.. je tam moc zakouti a este ty plasty(ty pudou casem wen).. tak je to na .... potrebowal bych estli to treba neni w manualu.. nebo co ja wim  nebo prospektu od Toyoty z 94
 nebo prospektu od Toyoty z 94 

Je vidět, že tomu vůbec nerozumíš... Kdo se takhle nevyjadřuje je úplný h...o. Takže já jsem v haj..u. Konečně mi došlo, proč už mi mladý holky říkají "dobrý den"...OndraS píše:to MiTMaN: nic ve zlem, ale zkus priste vypustit ty "w" a "x".
Na chatu pro teenagery to mozna vypada dobre, ale tady to pusobi dost infantilne.

. Ovšem pokud na nich trváš... tak nic
. Ovšem pokud na nich trváš... tak nic  .
. .
.

to Ombre: Bingo! Prisaham, ze tvuj prispevek jsem videl az po uploadu meho (no jo my starci pomali ...)ombre píše:2MitMan: připojuji se, zvládám to přečíst i bez drsně znějících w a x. Ovšem pokud na nich trváš... tak nic
.
2slam: to jako, že si připadáš staře? Co ti brání nazout kolečkové brusle, do uší dát sluchátka a vyrazit za hokama? Normálně splyneš s teenagerským okolím. Pokud nevíš jak, nastuduj film Vrať se do hrobu, tam to všechno je.