Ma nekdo origos vejfuk???
Ma nekdo origos vejfuk???
Shanim origos vejfuk na mr2 nejlip na turbo ale vzal bych i na atmosferu...ozvete se diky
My dream car!!
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ma nekdo origos vejfuk???
mám jak na turbo tak na atm. jseš přímo z Č.Lípy?? momentálně ale nejsem doma a pokud bude počasí ok, tak přijedu domů až koncem příštího týdne. (abych ti to mohl pokud budeš mít zájem vyfotit) ještě jeden dotaz jedná se o kompl. výfuk nebo jen části??? a jaké??marf69 píše:Shanim origos vejfuk na mr2 nejlip na turbo ale vzal bych i na atmosferu...ozvete se diky
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tak , to tě sklamu , kat. nemám, nechal jsem si dovést motor z UK, ale kat byl demontova majitelem (chtěl za něj v přepočtu 8000,-Kč) mám pouze potrubí od katu a tlumič, jinak na atm. mám i kat. Já za svod od katu a tlumič požaduji 4000,-Kč. Ale pokud bys chtěl nefunkční kat na turbo zaslal bych ti adr. jednoho prodejce v SRN na dobírku ti ho pošle za cenu asi 200 ,-EURO za funkční chce 400,-Ečekmarf69 píše:Tak to je super!!!Bral bych komplet pokud mozno i s katakem na to turbo.... Kolik za nej budes chtit???jesem kousek od C.Lipy ale klidne i dojedu kam bude treba.konec pristho tydne je super ale cim driv tim lip
zatim diky
Tak ja bych ten vejfuk vzal jak se domluvime???kam a kdy bych mel pro nej zajet?kolja píše:tak , to tě sklamu , kat. nemám, nechal jsem si dovést motor z UK, ale kat byl demontova majitelem (chtěl za něj v přepočtu 8000,-Kč) mám pouze potrubí od katu a tlumič, jinak na atm. mám i kat. Já za svod od katu a tlumič požaduji 4000,-Kč. Ale pokud bys chtěl nefunkční kat na turbo zaslal bych ti adr. jednoho prodejce v SRN na dobírku ti ho pošle za cenu asi 200 ,-EURO za funkční chce 400,-Ečekmarf69 píše:Tak to je super!!!Bral bych komplet pokud mozno i s katakem na to turbo.... Kolik za nej budes chtit???jesem kousek od C.Lipy ale klidne i dojedu kam bude treba.konec pristho tydne je super ale cim driv tim lip
zatim diky
My dream car!!
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem psal, do konce týdne 12.8 mám dovču, ale záleží na počasí, pokud bude pršet přijedu domů dřív, dám ti vědětmarf69 píše:Tak ja bych ten vejfuk vzal jak se domluvime???kam a kdy bych mel pro nej zajet?kolja píše:tak , to tě sklamu , kat. nemám, nechal jsem si dovést motor z UK, ale kat byl demontova majitelem (chtěl za něj v přepočtu 8000,-Kč) mám pouze potrubí od katu a tlumič, jinak na atm. mám i kat. Já za svod od katu a tlumič požaduji 4000,-Kč. Ale pokud bys chtěl nefunkční kat na turbo zaslal bych ti adr. jednoho prodejce v SRN na dobírku ti ho pošle za cenu asi 200 ,-EURO za funkční chce 400,-Ečekmarf69 píše:Tak to je super!!!Bral bych komplet pokud mozno i s katakem na to turbo.... Kolik za nej budes chtit???jesem kousek od C.Lipy ale klidne i dojedu kam bude treba.konec pristho tydne je super ale cim driv tim lip
zatim diky
-
- Člen Týmu
...dalsi v poradi....
kolja píše:jak jsem psal, do konce týdne 12.8 mám dovču, ale záleží na počasí, pokud bude pršet přijedu domů dřív, dám ti vědětmarf69 píše:Tak ja bych ten vejfuk vzal jak se domluvime???kam a kdy bych mel pro nej zajet?kolja píše: tak , to tě sklamu , kat. nemám, nechal jsem si dovést motor z UK, ale kat byl demontova majitelem (chtěl za něj v přepočtu 8000,-Kč) mám pouze potrubí od katu a tlumič, jinak na atm. mám i kat. Já za svod od katu a tlumič požaduji 4000,-Kč. Ale pokud bys chtěl nefunkční kat na turbo zaslal bych ti adr. jednoho prodejce v SRN na dobírku ti ho pošle za cenu asi 200 ,-EURO za funkční chce 400,-Eček
...zalezi na tom jak se spolu dohodnete, ale i ja bych mel zajem o origina tlumic pro atmosferu ... jen dodam, ze bych si (i po fotkach) zajel pro nej osobne...
Nyni : *)
RAV4 2003 5dv 2.0 VVTi
MR2 N/A 1994
MR2 N/A 1994 donor
Drive: *)
Corolla E101 4-door sedan 1997
Corolla Tercel 2-door coupe 1982
Corolla E-38 — Wagon, 5-door 2T-C 1978
*) uvedeny jen toyota, kdyz jsme tady u toyota...
RAV4 2003 5dv 2.0 VVTi
MR2 N/A 1994
MR2 N/A 1994 donor
Drive: *)
Corolla E101 4-door sedan 1997
Corolla Tercel 2-door coupe 1982
Corolla E-38 — Wagon, 5-door 2T-C 1978
*) uvedeny jen toyota, kdyz jsme tady u toyota...
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...dalsi v poradi....
tak tomu nerozumím??? napsal jsi :Shanim origos vejfuk na mr2 nejlip na turbo ale vzal bych i na atmosferu...ozvete se diky a tady zase atm.??? zítra ti to vyfotím jsem již doma a dotaz co máš vůbec za MRku??genuine_toyo píše:kolja píše:jak jsem psal, do konce týdne 12.8 mám dovču, ale záleží na počasí, pokud bude pršet přijedu domů dřív, dám ti vědětmarf69 píše: Tak ja bych ten vejfuk vzal jak se domluvime???kam a kdy bych mel pro nej zajet?
...zalezi na tom jak se spolu dohodnete, ale i ja bych mel zajem o origina tlumic pro atmosferu ... jen dodam, ze bych si (i po fotkach) zajel pro nej osobne...