Ma nekdo origos vejfuk???

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
marf69
Člen Týmu

Ma nekdo origos vejfuk???

Příspěvek od marf69 »

Shanim origos vejfuk na mr2 nejlip na turbo ale vzal bych i na atmosferu...ozvete se diky
My dream car!!
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Ma nekdo origos vejfuk???

Příspěvek od kolja »

marf69 píše:Shanim origos vejfuk na mr2 nejlip na turbo ale vzal bych i na atmosferu...ozvete se diky
mám jak na turbo tak na atm. jseš přímo z Č.Lípy?? momentálně ale nejsem doma a pokud bude počasí ok, tak přijedu domů až koncem příštího týdne. (abych ti to mohl pokud budeš mít zájem vyfotit) ještě jeden dotaz jedná se o kompl. výfuk nebo jen části??? a jaké??
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
marf69
Člen Týmu

Příspěvek od marf69 »

Tak to je super!!! :D Bral bych komplet pokud mozno i s katakem na to turbo.... Kolik za nej budes chtit???jesem kousek od C.Lipy ale klidne i dojedu kam bude treba.konec pristho tydne je super ale cim driv tim lip :D zatim diky
My dream car!!
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

marf69 píše:Tak to je super!!! :D Bral bych komplet pokud mozno i s katakem na to turbo.... Kolik za nej budes chtit???jesem kousek od C.Lipy ale klidne i dojedu kam bude treba.konec pristho tydne je super ale cim driv tim lip :D zatim diky
tak , to tě sklamu , kat. nemám, nechal jsem si dovést motor z UK, ale kat byl demontova majitelem (chtěl za něj v přepočtu 8000,-Kč) mám pouze potrubí od katu a tlumič, jinak na atm. mám i kat. Já za svod od katu a tlumič požaduji 4000,-Kč. Ale pokud bys chtěl nefunkční kat na turbo zaslal bych ti adr. jednoho prodejce v SRN na dobírku ti ho pošle za cenu asi 200 ,-EURO za funkční chce 400,-Eček
marf69
Člen Týmu

Příspěvek od marf69 »

kolja píše:
marf69 píše:Tak to je super!!! :D Bral bych komplet pokud mozno i s katakem na to turbo.... Kolik za nej budes chtit???jesem kousek od C.Lipy ale klidne i dojedu kam bude treba.konec pristho tydne je super ale cim driv tim lip :D zatim diky
tak , to tě sklamu , kat. nemám, nechal jsem si dovést motor z UK, ale kat byl demontova majitelem (chtěl za něj v přepočtu 8000,-Kč) mám pouze potrubí od katu a tlumič, jinak na atm. mám i kat. Já za svod od katu a tlumič požaduji 4000,-Kč. Ale pokud bys chtěl nefunkční kat na turbo zaslal bych ti adr. jednoho prodejce v SRN na dobírku ti ho pošle za cenu asi 200 ,-EURO za funkční chce 400,-Eček
Tak ja bych ten vejfuk vzal jak se domluvime???kam a kdy bych mel pro nej zajet?
My dream car!!
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

marf69 píše:
kolja píše:
Tak ja bych ten vejfuk vzal jak se domluvime???kam a kdy bych mel pro nej zajet?
jak jsem psal, do konce týdne 12.8 mám dovču, ale záleží na počasí, pokud bude pršet přijedu domů dřív, dám ti vědět
marf69
Člen Týmu

Příspěvek od marf69 »

Super diky :wink: Jinak preju hezkou dovcu a at to pocasi vyjde :wink:
My dream car!!
genuine_toyo
Člen Týmu

...dalsi v poradi....

Příspěvek od genuine_toyo »

kolja píše:
marf69 píše:
kolja píše: tak , to tě sklamu , kat. nemám, nechal jsem si dovést motor z UK, ale kat byl demontova majitelem (chtěl za něj v přepočtu 8000,-Kč) mám pouze potrubí od katu a tlumič, jinak na atm. mám i kat. Já za svod od katu a tlumič požaduji 4000,-Kč. Ale pokud bys chtěl nefunkční kat na turbo zaslal bych ti adr. jednoho prodejce v SRN na dobírku ti ho pošle za cenu asi 200 ,-EURO za funkční chce 400,-Eček
jak jsem psal, do konce týdne 12.8 mám dovču, ale záleží na počasí, pokud bude pršet přijedu domů dřív, dám ti vědět

...zalezi na tom jak se spolu dohodnete, ale i ja bych mel zajem o origina tlumic pro atmosferu ... jen dodam, ze bych si (i po fotkach) zajel pro nej osobne...
Nyni : *)
RAV4 2003 5dv 2.0 VVTi
MR2 N/A 1994
MR2 N/A 1994 donor
Drive: *)
Corolla E101 4-door sedan 1997
Corolla Tercel 2-door coupe 1982
Corolla E-38 — Wagon, 5-door 2T-C 1978

*) uvedeny jen toyota, kdyz jsme tady u toyota...
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: ...dalsi v poradi....

Příspěvek od kolja »

genuine_toyo píše:
kolja píše:
marf69 píše: Tak ja bych ten vejfuk vzal jak se domluvime???kam a kdy bych mel pro nej zajet?

...zalezi na tom jak se spolu dohodnete, ale i ja bych mel zajem o origina tlumic pro atmosferu ... jen dodam, ze bych si (i po fotkach) zajel pro nej osobne...
tak tomu nerozumím??? napsal jsi :Shanim origos vejfuk na mr2 nejlip na turbo ale vzal bych i na atmosferu...ozvete se diky a tady zase atm.??? zítra ti to vyfotím jsem již doma a dotaz co máš vůbec za MRku??

Člen Týmu

Příspěvek od marf69 »

Ted tu jsou dva zajemci ja ten prvni mam zajen o vejfuk na turbo zitra ti cinknu a domluvime se zajedu k tobe :wink:
My dream car!!
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

marf69 píše:Ted tu jsou dva zajemci ja ten prvni mam zajen o vejfuk na turbo zitra ti cinknu a domluvime se zajedu k tobe :wink:
aha to jsem nějak přehlédl
marf69
Člen Týmu

Příspěvek od marf69 »

Vpoho zitra se domluvime :wink:
My dream car!!
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

marf69 píše:Vpoho zitra se domluvime :wink: