Oprava nárazníku

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
OndraPce
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Oprava nárazníku

Příspěvek od OndraPce »

Zdar lidi, nevim přesně kam loupnout tendle topic, tak to dávám sem jakožto majitel corolly. Můj problém spočívá v tom, že mám nárazník svařenej ze dvou, čili ABS plast atd, docela dost nízkej, prodával ho petrusxxx. No a jak to tak bývá, sundal sem ve 130 kachnu, díky čemuž prasknul dolní rantl. Nepomohl by mi prosím někdo s tím, jk se to dá efektivně opravit? Už je to v tom místě jednou svařovaný, takže se bojím, že to znova nepude. Nemá někdo známýho nebo sám neví? Nebo nějakej shop? Tady poblíž co je karosárna maj dovolenou a říkali, že to moc nedělaj.
Dík za pomoc
Petan
Řidič

Příspěvek od Petan »

dej sem nějaký fotky jak to vlastně vypadá
Svařil bych ti to ale jsi trochu z ruky od Olomouce
Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

zkusil bych googlit "svarovani plastu pardubice" a trochu to projit -- chce to firmu, co na to ma vybaveni a venuje se tomu. Taky se hodi motorkarska fora, protoze motorkari jsou vdecni zakaznici techto sluzeb :) Co jsem zkusil googlit, dostal jsem se pres http://jdem.cz/qgjn7 na http://www.designhd.cz/onas.htm , tam by mohli rovnou i pekne opravit lak.
OndraPce
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraPce »

Díky za nabídky, teďka sem byl mimo net par dnu :) Naraznik je svarenej, pustil sem se do toho s kamosem a musim rict ze parada. Kus stejnyho plastu, horkovzduska se zuzenym nastavcem, nahrat a podle rady borce co obcas vari motorky sme tam prdli jemnej tahokov. Výsledek je, že se nic neprohlo ani nepohlo, drzi to u sebe jak drak, ani to neni nejak prehnane ztuhly, zkratka spokojenost. Tedka to brousim a budu lakovat. Pouceni? Nebojte se to zkusit, neni to tak tezky jak to vypada ;)
Odpovědět

Zpět na „Corolla“