ahojte,
ako cerstvy majitel toyoty by som sa chcel spytat niekolko otazok
...
* je mozne do avensisu 2001 d4d (t22) extra domontovat tempomat ?
* moja realna spotreba 75% dialnica, zvysok praha / medzimesto, na dialnici sa drzim okolo 140-150 je pod 7 litrov (verva diesel, kernite aditiva) - je toto v norme ? predosle auto bola firemna kia ceed, tam to bolo o liter menej
* je mozne niekde kupit nahradne kolo ? auto som kupil zial bez, len s lepiacim setom - na ktory by som sa definitivne nerad spoliehal
...
dakujem za info
avensis 2001 d4d - dodatocna montaz tempomatu
Jistě, možné to je.
počínaje nějakými tempomaty od alternativních výrobců až po originál toyota....
kolo koupíš jednoduše... stačí-li plechové tak počítej cca 500Kč nebo koukni do sekce kola a pneu...
Spotřeba je jakž takž "vysoká".... zkusil bych vyčisti EGR ventil a nebo to projet při 120 - 130 km/h a ukáže se...

kolo koupíš jednoduše... stačí-li plechové tak počítej cca 500Kč nebo koukni do sekce kola a pneu...
Spotřeba je jakž takž "vysoká".... zkusil bych vyčisti EGR ventil a nebo to projet při 120 - 130 km/h a ukáže se...
Back in Czech.
re:
ad1: spotreba - vcera som vymenil olej/filter za to najlepsie co je na trhu a pri 120-130 km/h som dosiel do prahy za 5.3l/100km (palubny pocitac, par deci optimistickejsi ako realita)
ad2: plechove kolo mi je na 2 veci, je totiz moc hrube, vycnievalo by mi z podlahy kufra - jedna sa mi o dojazdove kolo, nikde ho nemozem zohnat
ad3: mate predstavu, kolko asi tak (casu, penazi) stoji ten tempomat v slusnom a spolahlivom servise ?
ad2: plechove kolo mi je na 2 veci, je totiz moc hrube, vycnievalo by mi z podlahy kufra - jedna sa mi o dojazdove kolo, nikde ho nemozem zohnat
ad3: mate predstavu, kolko asi tak (casu, penazi) stoji ten tempomat v slusnom a spolahlivom servise ?