NEVÍM
NEVÍM
Prosím Vás řekně mi někdo, zda-li má Toyota Avensis " ROZVODOVÝ ŘEMEN NEBO ŘETĚZ" Sonduju co bych koupil jestli Avensis nebo Nissana Primeru, tak do ceny 180000 Kč., i když mi kolega radil koupit Hyundai Accent, nebo Elantru s novějším ročníkem výroby, ale také nevím mají-li oba Hyundai ROZVODOVÝ ŘETĚZ NEBO ŘEMEN", to mi radil další, že řetěz je takřka bezúdržbový, ale řemen se musí dost často měnit (po 40 000 km). Takže díky za radu pokud nějakou dostanu.
primera má řetěz, avensis a elantra s accentem mají řemen, hyundaie mají interval po 75000 km, avensis po 105000 km, 40000 mají snad VW apod., co se týká spolehlivosti bych asi šel do toyoty, jedinej problém je s předníma brzdama, ale když pravidelně kontroluješ předek i zadek tak to taky není žádná katastrofa.
Je otázka jestli úspora řetězu v nisanu nebude vyvážená výdajem někde jinde. To by chtělo asi někoho, kdo jezdí s nisanem. Každopádně, já osobně, bych určitě nezkoušel hyundaie.
Je otázka jestli úspora řetězu v nisanu nebude vyvážená výdajem někde jinde. To by chtělo asi někoho, kdo jezdí s nisanem. Každopádně, já osobně, bych určitě nezkoušel hyundaie.