Sjete brzdové destičky 4tis km ?? WTF ?!!
Sjete brzdové destičky 4tis km ?? WTF ?!!
Tak jsem byl dnes 25.7. na servisce po 120tis km. Bylo mi receno, ze je nutne vymenit predni brzdove desticky...
11.3 jsem v tomtez servise menil zadni desky.... v tu chvili 100% stav
predni desky v tu chvili pry byly na 50 %
po 4 mesicich a najeti cca 4,5 tis km mi dnes 25.7. vymemili predni desky a zadni jsou pry na 60 %.
Je toto vubec realne? Prijdu si jak totalni blazen, co se snazi temer nebrzit, abych pak odevzdal zachovale desky nejakemu kamosovi technika a sam si zaplatil "mozna nove"!
11.3 jsem v tomtez servise menil zadni desky.... v tu chvili 100% stav
predni desky v tu chvili pry byly na 50 %
po 4 mesicich a najeti cca 4,5 tis km mi dnes 25.7. vymemili predni desky a zadni jsou pry na 60 %.
Je toto vubec realne? Prijdu si jak totalni blazen, co se snazi temer nebrzit, abych pak odevzdal zachovale desky nejakemu kamosovi technika a sam si zaplatil "mozna nove"!
-
- Věčnej rejpal
Je to konina !!! I když jezdíš jako prase, desky Ti musí vydržet daleko víc jak 5000 km. Leda, že by jsi lítal (a ta ženská, která sjede desky komplet za 5000 km) někde po okruhu.
Je to akorát vytahování peněz z lidí !!!!!
Někdo nalítá 5000 km za dva měsíce, to by za rok dal za práci a matroš (destičky) ranec jako prase.
Spíš mně příjde, že Ti tam dali nějaký už jetý !!!!!!!
Je to akorát vytahování peněz z lidí !!!!!
Někdo nalítá 5000 km za dva měsíce, to by za rok dal za práci a matroš (destičky) ranec jako prase.
Spíš mně příjde, že Ti tam dali nějaký už jetý !!!!!!!
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
přesně tak...
kolega si jendnou na autě označil šrouby než šel do servisu a před převzetím si je zkontroloval a na polovinu šroubů ani nešáhli a naúčtovali si to... je to špatnej servis.... okamžitě je nahlásil ....
to samý bych udělal i já...
zkontrolovat a podat trestní oznámení... (nebo opravit zadarmo a už se tam nikdy neukázat..)
kolega si jendnou na autě označil šrouby než šel do servisu a před převzetím si je zkontroloval a na polovinu šroubů ani nešáhli a naúčtovali si to... je to špatnej servis.... okamžitě je nahlásil ....
zkontrolovat a podat trestní oznámení... (nebo opravit zadarmo a už se tam nikdy neukázat..)
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
-
- Věčnej rejpal
Tak tak, pryč odsud.gooffyy píše:přesně tak...
Jinak Tě zdravím gooffyy

Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
Mam najezdeno jiz par desitek tisic kilometru a nikdy jsem nic podobneho nezazil... vice nez brzdove desticky si u me zabrzdi motor sam..
Byly tam osazene desticky Bosch, ale nejspse byly vyrobene z presovane mlhy, jinak si to nijak jinak, nez nesolidnosti tohoto autorizovaneho servisu nedokazu vysvetlit.
Mimochodem poradite mi nekoho solidniho na pripadny servis. Avensis T25 2,2 D-4D
Byly tam osazene desticky Bosch, ale nejspse byly vyrobene z presovane mlhy, jinak si to nijak jinak, nez nesolidnosti tohoto autorizovaneho servisu nedokazu vysvetlit.
Mimochodem poradite mi nekoho solidniho na pripadny servis. Avensis T25 2,2 D-4D
spousta věcí se tu dá udělat sama....
já si na jaře udělal komplet 180000tkm prohlidku sam... a ušetřil sem hafo peněz oproti servisu... více na http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=18360

já si na jaře udělal komplet 180000tkm prohlidku sam... a ušetřil sem hafo peněz oproti servisu... více na http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=18360
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW