No bylo to dobrodružný a hlavně záhada, to jste mohli říct hned, že to tam může být přirezlý

V manuále jen sundejte kotouč. V Jak na to jen sundáme kotouč. Ten fígl s těma šroubkama tam je u zadních bubnů a ty mi šly sundat krásně. Taky jsem pořád hledala nějakej ten šroubek možná utrženej. Nejdřív jsem si říkala, že je to třeba schovaný za tím třmenem, než jsem se naučila to celý rozebírat tak abych to uměla zas složit a pořád to brzdilo. Přiznám se, že jsem to zkoušela i palicí poklepat trochu na šrouby kol a pak zezadu přes prkýnko praštit do toho kotouče, ale zas nějak do toho mlátit fest to bych se bála ani nemám takovou sílu. Stejně to nešlo tak jsem si vzpomněla na ten šroubkovej fígl a nejdřív to vypadalo že to taky nefunguje, ale asi pomoh ten odrezovací sprej a nakonec to povolilo. Ten povrch náboje je takový zvláštní jakoby tam byly jemnoucké vroubky a šlo to tím sprejem celkem očistit,ale nejvíc té rzi bylo na tom kotouči. Odstraňování rzi je pakárna a nejde to pořádně ničím, drátěný kartáče ruční i na akučku, smirky na kov asi to chce víc přitlačit. Taky tam bylo všude spousta černýho prachu.. Ty destičky Bosch fakt prášej. Čistila jsem to na každý straně půl dne z toho nejhoršího. U toho druhýho kola mě napadlo zkusit máznout ten náboj. Na brzdy jsem si koupila radši v Kelly takový malý pytlíček. Sice jinak jsem našla mazací tuky kterým říkám světle hnedá kejda, tmavě hnědá a pak stříbrná, to je ten grafit, ale moc se v tom nevyznám, všude píšou že je to na různý ložiska, ale nevím jaký je v tom rozdíl a na co je lepší třeba ten grafit. A vzadu na těch bubnech se taky něco maže?