vdaka
prajem pekny den

...nahoď na displej navigaci, dvakrát zmáčkni tlačítko hlas.pokynů na volantě a vydej hlasový povel. Hlasové povely to bere jen dle seznamu hlasových povelů, bude-li jiný, je pro navigaci nesrozumitelný a navigace ti to řekne. Povely dáváš v jazyce, který máš navolený. Já používám němčinu, takže když řeknu " Aktuele pozicion", nahodí se mapa s mou aktuální polohou. Navigaci mám origo vestavěnou GEN 1, u jiného typu to může být odlišné, ale principialně to asi bude stejné...dodulo píše:vdaka za rady, no skusal som uz asi vsetko aktivovat to nejdeasi to teda nemam zapojene, lebo GPS bolo domontovavane, hoci original no nebolo od vyroby 1. majitel si ho dal dorobit a mozno preto hlasove ovladanie nefunguje
Je to někde v menu, už si to nepamatuji... to už najdeš - pokus/omyl...dodulo píše:Vdaka vsetkym za rady, zvlast uzivatelovi kar202v navode pisu iba stlacit tlacidlo pre hlasove pokyny no u mna ho treba stlacit 2 x ako si napisal a uz to funguje este raz naozaj VDAKA
este jedna mala otazocka...ako sa to da teda prepnut z nemciny do anglictiny? a budem naozaj stastny, v navode je pisane, ze to podporuje nemcinu a anglictinu a ja skor anglicky ako nemecky
, vdaka za rady
...čeče, tak jsem to dnes během jízdy omrk a přišel jsem na to do dvaceti sekund.... Nahodíš mapu, zeptá se tě to jaký jazyk na popisech v mapě, zadáš engliš, vzhledem k tomu, že je to změna (z tvé i mé němčiny), zeptá se tě to na jazyk příkazů - jsou tam jen dvě možnosti "D" a "A". Zvolíš a odklepneš OK. I v první volbě musíš odsouhlasit spodním tlačítkem, nestačí jen navolit "A". To vše za předpokladu, že máš stejnou navi jako já tzn. GEN1.dodulo píše:dakujem, skusim to nejak, no momentalne nemam ako kedze auto je svagrove a teraz s nim nebudem, vyskusam po telefonehadam to nejak prestavime ak by niekoho napadlo ako to prepnut prosim hodte to sem vdaka
....to není jazyk hlasových příkazu ale jazyk popisu na mapách. Přečti si pozorně ještě jednou, jak jsem to popsal v předchozí odpovědi.dodulo píše:mal by som mat tiez GEN1, ale mna sa vlastne vzdy pri zapnuti navigacii spyta na jazyk tam zadam EN no pokyny stale zadavam v nemcine a zatial sa mi nepodarilo to prepnut
mam tuto navi
vdaka za trpezlivost
Ano mám, to je GEN1. To, že se ti nezobrazi další level znamená, že už asi někdo před tebou na anglické verzi mapy odlikl němčinu jako hlasovou navigaci. Musíš znovu provést změnu, jinak ti to tu další úroveň nenabídne. Nahoď mapu, zeptá se tě to v jakém jazyce, dej tam třeba Italštinu, pak nezapomeň potvrdit spodním tlačítkem. Teprve nyní ti to nabídne jazyk hlasové navigace, tam navol "A" a zmáčkni OK. No a znovu stačí vypnout klíček, a opakovat postup tak, abys tam dostal i v prví úrovni angličtinu místo té italštiny. Znovu zdůrazňuji, bez té první změny ti to novou volbu jazyka pro hlasovou navigaci nenabídne.dodulo píše:mas taku istu navi ako ja? prepac, ale fotka sa nejak prestala zobrazovat musel som to upravit a uz by to malo byt OK, ide o to ze ked ja na zaciatku zmenim jazyk napr. na EN tak mi tam neponukne nikde zmenu tych hlasovych povelov uz som asi blby