dotaz na sedadlo ridice - T27- Comfort

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
bobanakis
Řidič

dotaz na sedadlo ridice - T27- Comfort

Příspěvek od bobanakis »

Chtel jsem se zeptat zkusenejsich(zatim jsem najel cca 2tkm) - jedna se mi o sedadlo ridice, proste me boli zada,kdyz jedu delsi dobu 2-3hod., zkousim vsechny pozice a nic moc....., ty sedadla jsou ve vsech modelech stejne??? Mel jsem nekolik aut(evropskych) ale takove problemy nikdy.
Zatim je to docela utrpeni,a to mam cca 70kg/178cm,nastaveni beder.operky taky nic moc. Jsem jediny co ma tyto problemy??
A jeste me napadlo , v techto letnich dnech, je display radia a klimy castecne necitelny,odrazi se sluncem, to je u toyoty bezne???
A coz teprve chlazena schranka u spolujezdce, dela se to vubec???
Ja vim asi namitnete,ze jsem si to mel rozmyslet drive,co si kupuji....... :-)
toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

so sedadlom je to ako s topankami, jednemu padnu, inemu nie...sedadla v mojom aute kazdy novinar strasne chvali, a mna z nich po viac ako 2h tiez boli chrbat...ale viem, ze mam posunutu platnicku, takze chvilu vankusik, chvilu bez neho, potom oddych.
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

No matus ma asi pravdu. Ja som mal zasa podobny problem v A4, takze som stale menil polohu + bedernu opierku, proste tie v A4 mne nesadli.
V T27 su pre mna praveze sedaky super - skoro ziadna unava po 1000 tkm.
Sedim vyssie, to je pre mna plus.
A bedernu v T27 nenastavujem vobec. Skus zmenit uhol nastavenia opierky a mozno vysku - proste uplne zmenit polohu.
Asi skor zalezi na dlzke noh vs celkova vyska.

Mam NAVI a tento problem nemam, display klimy nie je bohvieco (klasicky z 80 tych rokov, aj u VW to najdes), ale s citatelnostou nemam problem - asi inac sedim.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
bobanakis
Řidič

Příspěvek od bobanakis »

Asi jo...., musim vyzkouset nejake jine pozice... - myslim v aute :-) , je fakt ,ze vse ma sve plusy a minusy, uvidim za rok nebo dva ..... Na VW jsem nadaval porad,ted je to pro me nezvyk...
Ale jizdni komfort a velky kufr jsou fajn....
P.S. taky uvazuji o dokoupeny orig.navi - to je TSN 510?? jen ta cena........... :o
toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

Ano ja mam TNS 510 (mapy full Europa) - nejak som nesiel po tejto vybave, ale nahodou to tam bolo :xmas: (ja som kupoval skladovku).
SOL a k tomu dostanes este cuvaciu kameru a ALU 16ky (nemecka verzia) a zoberu ti dazdove senzory (to som vyslovene nechcel - nic pre mna), svetelny senzor a zatmievanie zrkadla (to jedine mi chyba).

Odporucam jedine TNS 510 (predtym bola aj v Lexuse), ak potrebujes USB !
600ky s tym maju problem.
510 nema HDD, ale to mi pri 4GB USB vobec nechyba. Navigacia cita z SD karty rychlo a bez problemov. BT audio funguje tiez, ale musi to podporovat aj teflon. :evil:
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Odpovědět

Zpět na „Avensis“