Jelikož jsem včera přifrčel domů pozdě,tak už na zvednutí a demontáž krytů prahů už nedošlo,ale..
Stejný flek se objevil na levé straně i vzadu,tudíž vpředu od lemu blatníku je cca 10cm mastný flek na prahu,to samé vzadu 10cm od lemu blatníku.
Motorový,prostor,převodovka,ramena,kotouče,zkrátka vše je absolutně suché,na podvozku také žádná mastnota,vedení brzdovky k zadním kolům neporušeno
Konzistence a zápach toho co z toho vytéká,neodpovídá,ani brzdovce,ani motorovému oleji,ani převodovému oleji..nejvíc ze všeho to připomíná stolní olej na smažení
Nejdřív mě napadlo,jestli jsem o víkendu,při svém brzkoranním výletu,kdy jsem Celdu fakt nešetřil,něco nedojebal?!
Ale,jelikož úbytek oleje a brzdovky je 0 tak,asi nee..
Pak jsem přemýšlel,jestli jsem neprojel nějakým sajrajtem,který mi od kola stříkl do prahu,ale vzadu?!
Další možnost je ta,že Celda stojí pod pergolou a z levé strany na ni celý den pere slunce,to by potom vypadalo na to,že z toho fakt teče nějaký resistin,nebo co?!
Anebo...a to berte s nadhledem,se Celda prostě brání,protože jsem chtěl v brzké době dávat nové kryty prahů