Prebyva mi jedna krasna toyota Celica pekne udelana
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
joey> odtunit to asi nepude... neladilo by to.... přední nárazník= kit prahy = kit zadní nárazník je spojen s kastlí KIT fest.
je to koncipovaný aby se to nesundavalo a nekontrolovalo.... to je právě ta škoda.
biscuit> kůže v autě je třeba pro někoho erotická třeba má rád koule v teple a vlhku... mně to 2 roky stačilo No do celicy kůže nesmí, v cabriu bych to pochopil... nenasákne vodu když sedíce v hospodě zapomeneš zatáhnout střechu.... to jo... když máš chlupatýho psa tak je to taky výhodnější na čištění.... třeba v LC mi to nevadí... ale do celdy kůže nene... a tmavá už vůbec... to je peklo
gramo> na sportovnichvozech je zase ta orange resp. "červenej pomeranč" od garfiellda, ta je cajk... no tuning a i barvu má zajímavější, než lambo... elektrika, comfort sesle... original garfoš systemos
http://www.sportovnivozy.cz/18355-toyota-celica-16-sti
jen je divný, že u nikoho nevydrží dlouho, jakoby snad na ní svlečny žárlili či co... a nebo je tooo sexy... a třeba sousedi se urazili
strašně se mi líbí na tý fotce s otevřenýma dveřma... jak tam má ty "gumy" na palubce aby těsnily když se zavřou dveře... to samý mam u spolujezdce... proti vrzání tý kůže (třou se o sebe a buzněj ... tam už někdo pečlivě řešil a šel po zvuku drsně , a vyřešil to úplně stejně wow nejlepší trik...
je to koncipovaný aby se to nesundavalo a nekontrolovalo.... to je právě ta škoda.
biscuit> kůže v autě je třeba pro někoho erotická třeba má rád koule v teple a vlhku... mně to 2 roky stačilo No do celicy kůže nesmí, v cabriu bych to pochopil... nenasákne vodu když sedíce v hospodě zapomeneš zatáhnout střechu.... to jo... když máš chlupatýho psa tak je to taky výhodnější na čištění.... třeba v LC mi to nevadí... ale do celdy kůže nene... a tmavá už vůbec... to je peklo
gramo> na sportovnichvozech je zase ta orange resp. "červenej pomeranč" od garfiellda, ta je cajk... no tuning a i barvu má zajímavější, než lambo... elektrika, comfort sesle... original garfoš systemos
http://www.sportovnivozy.cz/18355-toyota-celica-16-sti
jen je divný, že u nikoho nevydrží dlouho, jakoby snad na ní svlečny žárlili či co... a nebo je tooo sexy... a třeba sousedi se urazili
strašně se mi líbí na tý fotce s otevřenýma dveřma... jak tam má ty "gumy" na palubce aby těsnily když se zavřou dveře... to samý mam u spolujezdce... proti vrzání tý kůže (třou se o sebe a buzněj ... tam už někdo pečlivě řešil a šel po zvuku drsně , a vyřešil to úplně stejně wow nejlepší trik...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
to je prece gangsta kára ne?! ale souhlasim s tebouHanisek píše:http://www.sportovnivozy.cz/13274-toyot ... ad-sazavou
tomuhle rikam vrchol nevkusu, proste hnus
Celica ZZT230, 2000, black
- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Bez křídla, prahů a s originálníma nárazníkama by byla hezká. Přes ty tmavé okna stejně nejde vidět, jak je to uvnitř nastajlovaný.
Ale určitě se někomu líbí i takhle! Viděl jsem o dost horší!
Ale určitě se někomu líbí i takhle! Viděl jsem o dost horší!
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
jako ja myslim ze neni az tak zla je to delane s nejakym rozmyslenim proste ze uz to nefrci jak pred deseti lety to se neda nic delat spis je mi spatne z tohoto http://www.sportovnivozy.cz/18096-toyota-celica-liberec a nekomu se to treba bude libit nechapu jinou vec co nejslabsi motor co nejvic vahy a nejvetsi kola kdyz by v tech autech meli misto 4A-FE V6nebo V8 s uhlem 90st. nikdo by se nepozastavil nad cervenym int. a oranzovym autem
TeLe 1000R - rpm11200
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Mattyno> určitě se někomu líbí, ale ne odsaď jak tak koukám... tmavý folie jsou okej... jedinej problém - folií je, že svlečna ani řidič nebudou vidět... (pro mě výhoda, mam rád soukromí a auto bez folií si vlastně v mých rukách ani nedokážu představit, je to jako by mi někdo čuměl do obejváku, to neee v obejváku mam pořádnej bordel, ale v autě dokonalej pořádek ale jinak to má samý výhody... proti feťákům- odpuzuje, proti slunci- odpuzuje UV, a v kabině neni hlavně takový vedro a nespálíš si ksicht...
kenny> no tahle tak ta je úplně v prdeli... tu sem ukazoval bráchovi, protože jeho kámoš tůní felicii a jako exemplární příklad jak zničit auto... total tohle už je na bohnice kdybych byl doktor z hor
kenny> no tahle tak ta je úplně v prdeli... tu sem ukazoval bráchovi, protože jeho kámoš tůní felicii a jako exemplární příklad jak zničit auto... total tohle už je na bohnice kdybych byl doktor z hor
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
když se prvně objevila, tak nebyla špatná, venek ujde(popravdě se mi celkem líbí), vnitřek neřešim(ale ta hudba by šla hned ven), ale koukám že si dal někdo hlavně práci aby na fotkách nebylo zas tak moc vidět že přední nárazník, už neni původní a navíc má na sobě jen obyč. oranžovou
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)