V decembri minuleho roku som kupil Ave 2.2D 110kw exclusive, r.v. 2006. Paradne vozenie, musim uznat predtym som mal male Clio, ale ten pocit nadsenia mi vydrzal asi tak mesiac kym sa mi pocas jazdy z nicoho nic rozsvietili kontrolky ABS, VSC a TRC . Volal som hned do toyoty ze to musi na diagnostiku, lenze kym ma mohli vzat co bolo asi tak o 4 dni takze ako naschval den predtym ako som mal ist do servisu same od seba zhasli. Do rozsvietenia auto slapalo ako hodinky uzival som ti super tahu kedze som diesel predtym nikdy nemal. Dosiel som do toyoty ze mi to uz zhaslo ale ze oni to vedia pozret v pamati tak teda nech to sprava. Vyslo najavo ze to bol EGR ventil, tak ze ho vybrali a vycistili a dali nazad. Odvtedy neviem preco ale sa mi zda ze to auto taha asi ako nejake 1.9 tdi od vw (nic v zlom ale 310nm a 250nm by mal byt trosku rozdiel). "Najlepsie" je ze za studena to auto taha normalne, uplne super ale ked sa zahreje tak uz to tak nejde nech ten plyn stlacam akokolvek. Dost ma to rozculuje, chcem to ist dat pozret, nemate niekto podobnu skusenost? Ospravedlnujem sa za ten roman ale som tu novy a toto je moj prvy prispevok tak som sa chcel podelit