Nejede..kouri..
Nejede..kouri..
Zdravim jsem tady novy a procital jsme si tady forum jen nemohu najit stejny problem jako mam ja.Koupil jsem si Corollu D4D vyrobenou v roce 2005 a hned pri prvni jizde z bazaru prestala jet i kdyz jsem slapal na plny plyn proste nejelo to a za mnou se vznasel cerny kour.Toto se opakovalo jeste dvakrat tak jse to odvezl zpet.Tvrdili mi ze tam vymenili neco za turbem ale po cestem zpet to udelalo zase prestala jet po minute zaskubala a jela zase dobre.Jen me zarazi ze se nezapla diagnostika motoru.Byl jsme na diagnostice a neukazalo to nic.Muzete mi poradit co by to mohlo byt??Dekuji vsem za odpoved.

- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Přesně tak. Okamžitě zpět do bazaru a odstoupit od smlouvy. Při koupi vozidla se vyhni všemu do čeho se leje nafta a má najeto mezi 130-200000km pokud bude mít najeto 250000 naopak s klidným srdcem kup. 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp

"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Idaho
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

O diagnostiku vubec nejde - pokdu vozidlo vykazuje jasné známky závady. Vysypané ložisko v kole ti taky diagnostika nenajde.PitrsCZ píše:A za jak dlouho to muzu vratit podle me se budou skubat kdyz na diagnostice nic nebylo..v tomhle jsme uplny laik..
Osobne byc h to tam zavezl hned a neřešil "do kdy to jeste mohu mít a testovat" tak jako tak se do opravy neskutečne vysypes..
- Ne2d
 - Řidič
 - Kontaktovat uživatele:

Když ti každý napíše okamžitě to vrátit (a to jsou tu myslím velice znalí ) tak to prostě udělej a nezkoušej vymýšlet závady typu filtr atd.. když někdo prodává 6 let starý auto,nevim kolik najeto ale určitě ne to, co má na tachometru, tak asi ví proč. Ono pokud to jsou vstřiky, což je dost pravděpodobný, tak to snad stojí víc, než to auto. Klidně bych si vzal na tu bazarovou svoloč i právního zástupce a nechal bohužel čekat auto na jinýho nešťastníka. a už bych s tim nenajížděl tolik km, aby pak neměli argumenty navíc. Pár rad z fora od lidí, kteří autům rozumí, ti ušetří mnoho desítek tisíc kč. Pokud nenajedeš víc jak 40tkm ročně, určitě bych šel do benzínu po roce výroby 2004 nebo5 (teď nevím jak to bylo s tim vvt-i). Když to bude slušný kousek, rozdíl v nákladech bude úplně v jiných cifrách.libor12 píše:Přesně tak. Okamžitě zpět do bazaru a odstoupit od smlouvy. Při koupi vozidla se vyhni všemu do čeho se leje nafta a má najeto mezi 130-200000km pokud bude mít najeto 250000 naopak s klidným srdcem kup.
Když se budou cukat, tak bych se nebál třeba ČOI nebo i policie. Ale snad jsou na to nějaký zákony,tak by neměl být problém.
A dej vědět, jak to dopadlo..
Re: Nejede..kouri..
Jak ti tady radí pokusit se vrátit. Já mám sice ropáka taky z bazaru taky 2005 D4D třetí rok. Nyní toho moc nenajezdím, ale já měl vždy ropáky tak asi proto znovu i v Rolce. Leju do nafty po celý rok aditiva, protože cena vstříků je závratná (od 14 tis.-20 tis) a i celkové náklady a ůdržba je od benzínu taky jinde...., ale ta pohodová jízda s 2,0  
 .Musím ale konstatovat, že i když TOYOTĚ pořádně naložím tak nekouří!!!

corolla combi E12\05 D4D 2,0\85kW