Mám konečně už v rukou Avensis 2,0 D4D, rok. 2003, 50 000 Km, serviska bezvadný stav.. a měl jsem takový menší problém. Ted při cestě do GB jsem nechal Avensise na trajektu, zamknu a odcházím a najednou se spustí alarm. Vypnu dálkáčem odcházím a znova, takhle to dělalo pořád dokola. Je pravda, že paluba se dost klepala. Nevěděl jsem v danou chvíli jak to vypnout, tak jsem musel nechat auto odemčené. Bylo to v noci, takže nás tam jelo pár a v autě spal i náš pes.

Zajímalo by mě, zda se nechá nějak nastavit citlivost alarmu popřípadě, zda se dá vypnout úplně. A ještě jeden dotaz ? ? Mám ji tady tad zaparkovanou před domem a moc nejezdím, napadlo mě tak, zda to něžere moc baterku...?? (Myslím ten alarm) Ještě nejsme tak úplně zžitý

Najeli jsme spolu zatím jen kolem 2 tis. km ale zatím plná spokojenost. Vnitřní prostor dost velký, na silnici to taky sedí moc pěkně, sedadala pohodlný.. A dostali jsme se na průměrnou spotřebu 5,5 litrů, (D4D, 2,0) což mi připadá fakt hodně dobrý, neboť celou cestu jela klimačka a přes Německo jsme to valili 180, takže jsem ji jako vůbec ale uůbec nešetřil a navíc jsme byli fakt hodně naložený!!!! Chtěl jsem prostě vědět co v ní je.. Tak Jsem zvědavej jak časem..??!! Jen občas někde v předu něco brní asi nějaký plast...???? Dělá to ale jen na volnoběh netuším co to může být. Doufám, že bude holka šlapat pořád k naší spokojenosti

Díky všem za případné rady a reakce...