koupě Avensis 1,8 VVTi 2006+

vše ohledně modelové řady Avensis
cartmanxv
Člen Týmu

Příspěvek od cartmanxv »

Taky blahopřeju k dobré koupi, koukám, že barvu máme taky stejnou :D
Toyota Avensis 1.8 VVT-i,kombi,2007
pankonik
Člen Týmu

Příspěvek od pankonik »

Jo tak to mas taky peknou barvicku, na te fotce to neni moc znat, ale je jemne-hneda metaliza. Ted jsem podruhe bral benzin a chtel jsem zkouknout spotrebu zatim se jevi dobre kombinovana spotreba spise mimo mesto presne 7l, zitra to poradne prubnu na dalnici pojedu pres vikend cca 550km, tak jsem zvedav kolik si to vezme tam. Zatim jsem ze vseho prijeme prekvapen at uz automaticke ztmavovani zpetneho zrcatka, tak i pekne vyladene automaticke stirani, zadne dreni predniho skla na sucho a dale jsem ocenil el.sklapeni zrcatek, kdyz vjizdim do garaze. Akorat nevim jak je to s navigaci na radiu(typ W58831) mam napsane tam napsane NAVI, ale nevim jestli se da k tomu sehnat nejake DVD a jestli vubec to na tomto typu funguje navigace, jedine co jsem se docetl, ze to je vlastne Panasonic.
Obelix
Člen Týmu

Příspěvek od Obelix »

pankonik píše:Ahoj Toyotaci, tak uz jsem v tom s vami, take jsem ted vybiral me druhe auto a ze vsech Octavek,Passatu,Mondei, me nejlepe vyslo Avensis kombi 1.8 2007 90km, zatim si ho uzivam mesic a zatim velka spokojenost.
Presedlal jsem z Focuse kombi 2002 1.6 mel jsem ho 4roky a to byla taky velka spokojenost, zadne jine vicenaklady krom pravidelne vymeny oleje nebyly. Doufam, ze me Toy. nezklame. Do budoucna uvazuji o LPG, ale to jeste nejsem rozhodnut.
Jestli to není tajné zeptám se kde jsi ho koupil? Taky bych podobný bral, ale poblíž zatím kde nic tu nic...
pankonik
Člen Týmu

Příspěvek od pankonik »

Ahoj, koupil jsem ho z nemecka, vyhlidnul jsem si ho na www.mobile.de, bylo to prave z autosalonu od Mercedesu a mam na to i zaruku 1 rok po cele EU. Coz je docela fajn, kvuli jistote. Mesto to bylo FULDA. http://home.mobile.de/GEBRAUCHTWAGENZENTRUM
hayney
Člen Týmu

Příspěvek od hayney »

je tady v ČR nějakej prodejce, co se specializuje třeba na dovoz toyot nebo něco takovýho? že by se u něho objevovaly pěkný kousky a pak jen čekat, co doveze?
díky
Volvo V70
boratko
Člen Týmu

Příspěvek od boratko »

Už dal někdo avensise r.v. 2006+ s motorem 1,8 na LPG? Zajímalo by mě, jestli to nedělá nějaké problémy. Motoricky, už je zřejmě problém vyřešen modernizací, ostatní "mouchy" na tomto typu auta jsou?
Odpovědět

Zpět na „Avensis“