deni sviceni

nová modelová řada - nástupce Corolly
kthoma
Člen Týmu

Příspěvek od kthoma »

hornet74 píše:
kthoma píše:
hornet74 píše:neviete aký rozmer okrúhlych LED svetiel mi bude pasovať do otvorov od hmloviek? našiel som dva rozmery 70 a 90mm
Tyto mám já, pasují přesně místo černých záslepek, kde jsou ve vyšších výbavách mlhovky.
http://www.tuningcenter.cz/index.php?p= ... ni-sviceni
Kúpil som ich, ale neodporúčam, pri montáži v autorizovanom servise toyota veľké problémy s kabelážou, spojky nedržali, stále sa rozpájali a káble úplne ako vlasy, elektrikár sa s tým hral skoro štyri hodiny a povedal že tie káble veľa nevydržia. Na druhý deň som išiel asi desať minút v miernom dáždi a v jednom svetlo je už voda, keby sa dali jednoducho demontovať tak ich hneď reklamujem, takto počkám zatiaľ svietia
Mám je namontované svépomocí na dvou AURISech více jak půl roku (přes zimu) a zatím se neobjevil žádný problém.
SUBARU OUTBACK 2.0D Active MY11
TOYOTA AURIS 1,33 6MM Tera, VSC+TRC, 2010
hornet74
Člen Týmu

Příspěvek od hornet74 »

tak to mám asi smolu
Toyota Auris 1,33 Dual VVT-i 2009
marcus2
Člen Týmu

Denné LED svietenie

Příspěvek od marcus2 »

Predám na toyotu auris r. výroby od 2007 do 2010 plastové kryty do ktorých sa montuje hmlovka resp. možnosť namontovania denného okrúhleho svietenia. Sada pravý lavý plast 30 EUR. Ak má niekto záujem nech ma kontaktuje na mail pošlem foto: marek82@pobox.sk[/b]
Odpovědět

Zpět na „Auris“