Nazdarek vsem tady, pred chvili jsem se registroval coby novy majitel avensise. Vybral jsem si spolehlivy a prostorny vuz-doufam. Ovsem nemam absolutne zadne zkusenosti. Najde se nekdo kdo se o nejake podeli??
Jaka je priblizna spotreba,jaky pouzivate olej,nemam xenony jsou tam H7 neboH11?? A obuti 16 NEBO 17 PALCU??Dostal jsem 2 klice - nemaji byt 3?? Samozrejme ,ze jsem se na vsechno ptal u prodejce,ale komu verit v dnesni dobe?
To snad staci na uvod:-)
diky za pripadne odpovedi
avensis kombi T27 D4D 93kw
Re: avensis kombi T27 D4D 93kw
Obuti podle TP, ja mam treba jak 16 tak 17, tema na olej jsem zakladal pred casem - hledej. Jaky klice k autu patri skutecne nevim, neresil jsem to, mam vlastni kompletni sadu naradi...bobanakis píše:Nazdarek vsem tady, pred chvili jsem se registroval coby novy majitel avensise. Vybral jsem si spolehlivy a prostorny vuz-doufam. Ovsem nemam absolutne zadne zkusenosti. Najde se nekdo kdo se o nejake podeli??
Jaka je priblizna spotreba,jaky pouzivate olej,nemam xenony jsou tam H7 neboH11?? A obuti 16 NEBO 17 PALCU??Dostal jsem 2 klice - nemaji byt 3?? Samozrejme ,ze jsem se na vsechno ptal u prodejce,ale komu verit v dnesni dobe?
To snad staci na uvod:-)
diky za pripadne odpovedi
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

Jak píše výše obutí podle TP,vyhneš se případným problémům, sadu žárovek bys měl u nás dostat-je tam H11, olej řeší servisní prohlídka aspoň po dobu záruky, klíče mám dva s dálkačem a jeden bez. Jo a hlídej si pumpu kde budeš tankovat,k tomu nějaké aditivum. Pokud požaduješ havar.pojistku tak pohledej v pavlači- nejlepší cena široko daleko
No a pak už jen jezdíš a kocháš,jezdíš a ..........

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Spotrebu - hladaj na fore, tvoja trasa ale moze byt odlisna, takze nejak by som toto neriesil. Zalezi kde jazdis.
Kluce, ak myslis na odomknutie auta a startovanie, tak mam tusim 3 (jeden servisny, ale toto nie 100 % info).
Olej - ja som benal, ale dal som teraz Shell Helix Ultra Full Synth 5W-40.
Jazdim 16ky, po CR / SK je to najvhodnejsie obutie (a po DE tak isto ! - ostrovceky a park-hausy ), musis ale pozriet do technicaku, nie kazdy moze obuvat 16ky (2,2 a neviem ci nie aj 2.0i maju len 17ky).
Jo, a nezabudni po zabehu tomu obcas "prikurit", najlepsie na dialnici kvoli DPF, EGR a "podobnym nazvom". Aditivum asi pomoze na CR/SK naftu tiez.
Kluce, ak myslis na odomknutie auta a startovanie, tak mam tusim 3 (jeden servisny, ale toto nie 100 % info).
Olej - ja som benal, ale dal som teraz Shell Helix Ultra Full Synth 5W-40.
Jazdim 16ky, po CR / SK je to najvhodnejsie obutie (a po DE tak isto ! - ostrovceky a park-hausy ), musis ale pozriet do technicaku, nie kazdy moze obuvat 16ky (2,2 a neviem ci nie aj 2.0i maju len 17ky).
Jo, a nezabudni po zabehu tomu obcas "prikurit", najlepsie na dialnici kvoli DPF, EGR a "podobnym nazvom". Aditivum asi pomoze na CR/SK naftu tiez.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels