Doporučuji natankovat tolik Vervy, abys dojel do Rakouska k BP. Já jezdím většinu roku jen na Vervu, ale když natankuju BP Ultimate Diesel, tak mi o pár deci klesne spotřeba (proti Vervě) nemluvě o tom, že vyjde o cca 1,- Kč na litr levněji (před 14 dny v přepočtu za cca 34,40) než Vervakrchovman píše:843km dotankováno 44l tj.cca5,2l/100kmmyslím ,že letos dám ten split na jednu nádrž
![]()
jezdím s vervou
roman0911 píše:ide ti motor v zime aj 20km, na sitič? lebo mne ano a mam taky isty motor ako ti,,prečo to tak je? v toyote servise mi povedali že to tak ma byt že to riadiacia jednotka a že je to silny motor a teraz neviem,,,poradiš? dakujem
Tyhle kecy už začínají být únavné. Pokud napíšeš, že nevěříš tomu co čtu na palubovce, je to totéž, jako bys říkal, že lžu. Kdybys mi to řekl do očí, jednu bych ti natáhnul. Končím pomatené debaty.matus69 píše:ze po 4km fuka vlazny vzduch nemam problem verit, lebo tak to je.
Ale neverim, ze bez prihrievaca mas za 10km chl.kvapalinu v prevadzkovej teplote
Zkusil jsi už někdy Dieset TOP Q od Benziny a přidat aditivum VIF? Mi to vykazuje lepší spotřebu než Verva. I v testech tato nafta dopadla velmi dobře.krchovman píše:843km dotankováno 44l tj.cca5,2l/100kmmyslím ,že letos dám ten split na jednu nádrž
![]()
jezdím s vervou
Občas slyším chválu na jejich prémiovou naftu....jenže já si pamatuji, jak nás Shell v České republice tahala za nos a prodávala nám naftu obyčejnou a tvrdila, že je prémiová - testy jsem tu dával. A kdo mě jednou podvedl, tomu už vydělat nedám. Raději si budu aditiva dávkovat sám a vím přesně, co jsem si tam dal, vychází to levněji a je to naprosto objektivně poznat - měřitelný pokles spotřeby.awe_cz píše:Mam ted tu novou naftu od Shellu - subjektivne mi prijde, ze to jede "lip", ale spotreba bude IMHO velice podobna...
Ja tam z urcitych duvodu tankuju temer exkluzivne a mam je rad - ale jde v podstate pouze o dve konkretni cerpacky. Jinak - dve nadrze jejich novyho paliva pryc, spotreba nizsi tak o desetinku. A VIF do toho leju stejne...kar202 píše:Občas slyším chválu na jejich prémiovou naftu....jenže já si pamatuji, jak nás Shell v České republice tahala za nos a prodávala nám naftu obyčejnou a tvrdila, že je prémiová - testy jsem tu dával. A kdo mě jednou podvedl, tomu už vydělat nedám. Raději si budu aditiva dávkovat sám a vím přesně, co jsem si tam dal, vychází to levněji a je to naprosto objektivně poznat - měřitelný pokles spotřeby.awe_cz píše:Mam ted tu novou naftu od Shellu - subjektivne mi prijde, ze to jede "lip", ale spotreba bude IMHO velice podobna...