OPRAVA SVITIVOSTI- SLABE XENONY
Caute,
Co sa tyka tych xenonov riesil som presne ten isty problem ze slabo svietili a ako tu uz viaceri spomenuli siel som do banoviec nad bebravou. Robi to mlady chalan a mozem povedat ze maximalna spokojnost. Len som zavolal ani som nemusel vysvetlovat ze to tam ma ako na beziacom pase tie Aviky, tak som dosiel na 2 hodky som mu nechal auto a dosiel som si po "nove" svetla. Rozdiel bol fakt obrovsky neda sa to porovnavat. Vymenil obe sosovky a tie paraboly (dava kovove miesto tych plastovych shitov od toyoty), vybojky som mal cuduj sa svete dobre. Nechal som mu tam tusim 130e bez bloku, s tym ze keby sa nahodou neco stalo staci zavolat.
Mozem kazdemu kto ma s tymi svetlami problemy vrele doporucit (nielen xenony)
Co sa tyka tych xenonov riesil som presne ten isty problem ze slabo svietili a ako tu uz viaceri spomenuli siel som do banoviec nad bebravou. Robi to mlady chalan a mozem povedat ze maximalna spokojnost. Len som zavolal ani som nemusel vysvetlovat ze to tam ma ako na beziacom pase tie Aviky, tak som dosiel na 2 hodky som mu nechal auto a dosiel som si po "nove" svetla. Rozdiel bol fakt obrovsky neda sa to porovnavat. Vymenil obe sosovky a tie paraboly (dava kovove miesto tych plastovych shitov od toyoty), vybojky som mal cuduj sa svete dobre. Nechal som mu tam tusim 130e bez bloku, s tym ze keby sa nahodou neco stalo staci zavolat.
Mozem kazdemu kto ma s tymi svetlami problemy vrele doporucit (nielen xenony)
Toyota Avensis 2.2 D4D 110kw, LB, 2006
Chtěl bych se zeptat, jeden xenon mi svítí fakt špatně, ten druhej jakž takž, ale sám od sebe zhasíná, někdy zhasnou oba. Nevíte někdo čím by to mohlo bejt? Zdá se mi, že to dělá od tý doby co mi v servisu měnili obrysovky. Že by špatný ukostření? Ale jak by to mohli odpojit? Když jsem tam byl s reklamací, tak mi řekli že to nemohli udělat oni... Nebo že by měl ten xenon ož odsloužíno...? Díky za názor nebo zkušenost...
zkus se zeptat Jacka...na meilu kozaczek25@op.pl
nebo mu napis na SZ na.. xenon wroclaw.
nebo mu napis na SZ na.. xenon wroclaw.
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
-
Katarina Mayerova
- Člen Týmu
Ahoj.
CHcem sa ťa opítať na tie xenony čo si si dal urobiť u toho poliaka,je to už skoro dva roky a tak sa chcem opítať či je to stále v poriadku,pretože mi máme ten istý problém a tak to budeme asi riešiť ako ty v tom Polsku.Ďakujem za odpoveď. 
-
Katarina Mayerova
- Člen Týmu
Ahoj.
Prepáč ,že som ti písala úplne od veci ,pomílila som si adresáta,ale je to fajn,že som našla tvoj príspevok,pretože mi sme zo Slovenska a tok bi nám bolo oveľa lepšie ísť do tých Bánoviec.Nevieš mi nápísať adresu,alebo tel.kontakt?Ďakujem za odpoveď. 
Já jel do Bánovců, a tam mi to vyměnil za plechový paraboly....žádny plast.
Jsem moc spokojen... www.xenonybn.sk
Jsem moc spokojen... www.xenonybn.sk
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW