Bzucanie v motorovej casti

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
bryston
Člen Týmu

Bzucanie v motorovej casti

Příspěvek od bryston »

Nazdar

Nedocital som sa o tom nikde.Ide o bzucanie pri konektore do kabiny pri pravom tlmici resp. za ako je deliaca prepazka,take tikanie-jemne vrcanie a to aj pri vypnutom kluci
Tento podobny zvuk pocut aj vnutri vlavo dole kde sa steluju svetla.Suvisi to so spojkou,ale nie som si tym isty,to uz ale len pri chode motora
Este mam taky problem ze pri zapnuti elektrickej zataze (svetla,fukanie) sa na volnobehu potom pocut slabe piskanie po vypnuti svetiel atd nie

dik za kazdu odpoved
Stan
Carina crusader
Kontaktovat uživatele:

Re: Bzucanie v motorovej casti

Příspěvek od Stan »

bryston píše:Nazdar

Nedocital som sa o tom nikde.Ide o bzucanie pri konektore do kabiny pri pravom tlmici resp. za ako je deliaca prepazka,take tikanie-jemne vrcanie a to aj pri vypnutom kluci
Tento podobny zvuk pocut aj vnutri vlavo dole kde sa steluju svetla.Suvisi to so spojkou,ale nie som si tym isty,to uz ale len pri chode motora
Este mam taky problem ze pri zapnuti elektrickej zataze (svetla,fukanie) sa na volnobehu potom pocut slabe piskanie po vypnuti svetiel atd nie

dik za kazdu odpoved
To bzučení v motorovým prostoru někde mezi přepážkou motor/kabina a pravým tlumičem mi dělá taky. Už od doby co auto mám. Většinou po pár minutách od vypnutí motoru. Řikal sem si, jestli to není nějaká elektroblbost, která se po nabití během jízdy musí zas vybít...
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
bryston
Člen Týmu

Příspěvek od bryston »

moze byt ze je to nieco elektricke..naprv som si myslel ze tam bzuci nejaky hmyz:)
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

bryston píše:moze byt ze je to nieco elektricke..naprv som si myslel ze tam bzuci nejaky hmyz:)
Dělá to i mě na carině, myslel jsem si že je to nějaký zkrat, ale je to již delší dobu a vše funguje. Každopádně by mě to také zajímalo.
Toyota Carina E 2.0 GLI
Skutak
Člen Týmu

Příspěvek od Skutak »

Mne to dela taky ;-)
Toyota Carina E 1,8 16V, 1996 Liftback
Zdeněk77
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

bzučení

Příspěvek od Zdeněk77 »

Tak mě to dělá taky, jde to z prostoru pod plastovým krytem před čelníím sklem, je tam jakási expanzka s 2 hadičkama - bzučí to i bez baterie
Odpovědět

Zpět na „Carina“