to _Petan_-slušnej fotošop-myslim že se teď Landerovi kousla pumpa...
to Yokohama-tak nezbejvá než souhlasit-ale tohle právě mělo technický problémy, jelikož víc zastrčit nejdou pokud to vaříš na origo vejfuck, protože v tom místě , kde jsme to navařovali se už ta trubka stáčela ke středovýmu dílu a zas zkracovat jsem je nechtěl, protože si myslim že by to vypadalo blbě, kdyby byly ne zanořený ale kratší a hlavně v tý chvíli jsem je měl už vyleštěný, tak sem do toho nechtěl už řezat. Spasovat nešli líp zase z toho důvodu, že ačkoliv to není vidět, tak už tam tomu vadí další věci, jako tažný voka a hlavně na jedný straně další díl vejfucku-takže já jsem spokojenej s tím jak to dopadlo-každopádně udělal si mě radost, že aspoň někomu se to líbí aspoň trochu, když s tím bylo takovýho pr.ání...
u Lamba jsem si to nikdy neprohlížel, ale u vostatních aut který maj nějaký takovýhle atypický koncovky(honda civic) to je daleko jednodušší, protože u drtivý většiny aut to nejsou koncovky vejfuku ale plastový rámečky ve spoileru a v nich někde hluboko vevnitř je vobyčejná trubka. Včera sem si tohle přesně prohlížel na porsche cayenne S a velebnosti já bych z toho blil-u auta za cca 2 míče abys tam měl takovýhle fakey a vevnitř aby na tebe čuměla další vocelová trubka, to si myslim že se u porsche mohli víc posnažit
jo jinak prosímtě-to sis jen koupil turbínovou kapotu, nebo jsi nepozorvaně přešel z atmo na turbínu? Nebo jsem alespoň měl dojem že máš atmo