sobotní toyota sraz a moje nový vejfucky

vše ohledně modelové řady MR2
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

sice by ho musel mít zahnutý :-D ale šlo by to :-D :-D :-D :-D
MR2 2.0/129kw/r.v.94/klima/servo/targa

Ford Focus 1.8 TDDI/55kw (75HP)/r.v.02./klima/3 dveř.lehce v tuningu_pracant_
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Tak to já sem chtěl už i pořádnej řev :) ten seriovej mi nějak nevoněl ale je pravda, že každej řev nerad. Každopádně kdo by měl pár tisíc navíc a chuť něco upravit tak doporučuju vyměnit už jenom kvůli odlehčení odhadem 20-30 kg :D

Marcelus: Jako nápad je to dobrej ale mě se nelíbí teda to, že si je nechal tak vystrčený. Myslím, že když už si našel ten tvar měli být zaražený a spasovaný do nárazníku tak jak to maj třeba lamba zapracovaný. Ale je jasný, že to už by byla solidní drbačka i s tím odizolováním

a tady zas něco ode mně :P
Obrázek
Obrázek
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

to je koncák dělaný na turba že??? na ten můj model jsem ho nenašel, je to stejny ale je ladění na jinej výkon, ale jinka bych si to taky nechal líbit ale potřebuju MRchu ještě pospravovat takže nemůžu vyhodit 13tyček za véfuk :-D :-D :-D mazec to ale je ;-)

Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

no sem na něho pyšný :lol: :lol:
Ty výfuky se dělaj dva jak na turbo tak na atmosféru, z anglie se dá sehnat za 10 tyček takže stačí místo koníčků a dovolené se večer projít se psem a máš na to taky :lol:
Lander
Člen Týmu

Příspěvek od Lander »

Yokohama píše:Tak to já sem chtěl už i pořádnej řev :) ten seriovej mi nějak nevoněl ale je pravda, že každej řev nerad. Každopádně kdo by měl pár tisíc navíc a chuť něco upravit tak doporučuju vyměnit už jenom kvůli odlehčení odhadem 20-30 kg :D

Marcelus: Jako nápad je to dobrej ale mě se nelíbí teda to, že si je nechal tak vystrčený. Myslím, že když už si našel ten tvar měli být zaražený a spasovaný do nárazníku tak jak to maj třeba lamba zapracovaný. Ale je jasný, že to už by byla solidní drbačka i s tím odizolováním

a tady zas něco ode mně :P
Obrázek
Obrázek
Ty jsi z OL? Viděl jsem tuto MR2ku kousek od hlavního nádraží...
Lander
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

jéééé :-D čau, není náhodou tohle tvoje MRška???

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

měls dobrou fotku z boku tak sem si na ní udělal obrázek jak by měla vypadat moje když ju nastříkám :-D :-D :-D sorry za to :-D

marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to _Petan_-slušnej fotošop-myslim že se teď Landerovi kousla pumpa... :lol:
to Yokohama-tak nezbejvá než souhlasit-ale tohle právě mělo technický problémy, jelikož víc zastrčit nejdou pokud to vaříš na origo vejfuck, protože v tom místě , kde jsme to navařovali se už ta trubka stáčela ke středovýmu dílu a zas zkracovat jsem je nechtěl, protože si myslim že by to vypadalo blbě, kdyby byly ne zanořený ale kratší a hlavně v tý chvíli jsem je měl už vyleštěný, tak sem do toho nechtěl už řezat. Spasovat nešli líp zase z toho důvodu, že ačkoliv to není vidět, tak už tam tomu vadí další věci, jako tažný voka a hlavně na jedný straně další díl vejfucku-takže já jsem spokojenej s tím jak to dopadlo-každopádně udělal si mě radost, že aspoň někomu se to líbí aspoň trochu, když s tím bylo takovýho pr.ání... :D
u Lamba jsem si to nikdy neprohlížel, ale u vostatních aut který maj nějaký takovýhle atypický koncovky(honda civic) to je daleko jednodušší, protože u drtivý většiny aut to nejsou koncovky vejfuku ale plastový rámečky ve spoileru a v nich někde hluboko vevnitř je vobyčejná trubka. Včera sem si tohle přesně prohlížel na porsche cayenne S a velebnosti já bych z toho blil-u auta za cca 2 míče abys tam měl takovýhle fakey a vevnitř aby na tebe čuměla další vocelová trubka, to si myslim že se u porsche mohli víc posnažit
jo jinak prosímtě-to sis jen koupil turbínovou kapotu, nebo jsi nepozorvaně přešel z atmo na turbínu? Nebo jsem alespoň měl dojem že máš atmo
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Lander: jojo bydlím kousek od nádraží takže se tam v té lokalitě docela často pohybuju, tu tvoji sem taky jednou zahlídl v týnečku. Jinak se jezdím dívat do štemberka takže sem tě tam taky už zahlíd :)
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Marcelus: s tím výfukem je mi jasný, že místo práce na odpoledne by to mohla být práce na týden, to by se nechtělo ani mě podstupovat a nakonec zjistíš že musíš ubrousit tažný oka tak jak já sem zarážel kastli kvůli zpátečkám :) A tu kapotu sem koupil od Pepy za docela dobrou cenu. Líbí se mi mnohem víc, ty atmosféry tak trochu odbyly. Tady musím přiznat že sem to okoukal od Landera.:D
Takže nárust výkonu se nekoná...
pepamoto
Řidič

Příspěvek od pepamoto »

čau lidi ,když to tak čtu co je vás z Moravy ,nepojedete někdo taky na tu Babu 4,6 sraz Slovenského klubu . já jedu určitě tak se někdo přidejte
Konečně mám auto s motorem uprostřed
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

a kde ta baba je??? přesné info at si můžu spočítat kolik potřebuju financííí :-D :-D :-D a je to sraz toyot nebo jen tak??

Lander
Člen Týmu

Příspěvek od Lander »

_Petan_ píše:jéééé :-D čau, není náhodou tohle tvoje MRška???

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

měls dobrou fotku z boku tak sem si na ní udělal obrázek jak by měla vypadat moje když ju nastříkám :-D :-D :-D sorry za to :-D
Heh :-))) Moje MRdka :-)
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

mám teďka zkouškový a tolik investic že za mě nikoliv :evil:
Lander
Člen Týmu

Příspěvek od Lander »

Yokohama píše:Lander: jojo bydlím kousek od nádraží takže se tam v té lokalitě docela často pohybuju, tu tvoji sem taky jednou zahlídl v týnečku. Jinak se jezdím dívat do štemberka takže sem tě tam taky už zahlíd :)
Já teď bydlím v OL, ale MR2ku mám schovanou doma v garáži a nejezdím s ní... Nenechám jí tu stát na ulici....
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

no joooo no, měls pěknou fotku z boku a máš ji taky žlutou :-D :-D :-D a ty ju máš v turbu nebo ne???? :-)[/quote]

Odpovědět

Zpět na „MR2“