koukám, že sekce Lexus je tady na klubu už hodně dlouho mrtvá, podobný je to i na jiných českých Lexus fan stránkách :/.
Potřeboval bych pár rad. Mám Lexus LS400, rv98, UCF20, 208kw.
Auto má na tachometru 184000km, ale poslední majitel mě upozornil, že auto předchozí majitel stočil a podle historie v Tsusho má cca 340000km. Trápí mě rozvody, jelikož je poslední majitel neměnil. Auto vlastnil 3roky a najel 15tkm. Tak jsem zkusil brnknout do Tsusho Průhonice, kam auto jezdilo a o rozvodech tam nemají záznam. Respektive, žádný záznam od předposledního majitele.
Napadá Vás ještě nějaký jiný způsob jak zjistit, kdy byly dělané rozvody?
Pak bych potřeboval pomoct s barvou. Na autě byla původně zelená metalíza, ale v roce 2000 bylo auto přestříkáno na takovou šedivostříbrnou metalízu, která se měni trošku do fialova. Poslední majitel si nechával stříkat zrcátko v Tsushu a podle něj se jedná o originální barvu, která se dávala na Lexus LS400. Netušíte, kde najít seznam barev, který se na tohle auto dávaly? Rád bych nechal opravit střechu a bojím se, že lakýrník odstín netrefí. Navíc mi přijde, že barva má víc vrstev.
Nevíte o někom, kdo by měl náhradní díly na tohle auto? Nějaký pacient, kterýmu se jich pár válí na dvoře

Za každou radu díky.
Lukáš