Když prší tak se mi MRcha dusí a zdechá :-( ??????
Když prší tak se mi MRcha dusí a zdechá :-( ??????
Nevíte čím by to mohlo býýýt??? sice v dešti nejezdím ale párkrát se mi stalo že sem po cestě chytl chcanec a dusilo se mi to a nakonec uplně zdechlo
potom sem to musel dloho točit a zase chtla ale pořád se dusila???
MR2 2.0/129kw/r.v.94/klima/servo/targa
Ford Focus 1.8 TDDI/55kw (75HP)/r.v.02./klima/3 dveř.lehce v tuningu_pracant_
Měl jsem podobnej problém, jakmile pršelo a sněžilo, tak auto ztrácelo výkon, pak úplně chcíplo a nešlo třeba půl dne nastartovat. Nakonec to bylo špatným kabelem mezi rozdělovačem a cívkou, originál v Toyotě 451Kč. Myslím, že budeš mít podobný problém. Být tebou, tak bych umyl auto, trošku namočil motor a zkoušel startovat a někdo druhý by bedlivě sledoval motorový prostor jestli to někde po kabelu neháže jiskru mimo, ideálně někde ve tmě
. Alespoň to pomohlo mně.
Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD
Lexus LS400, rv98, UCF20, 4.0 V8 223kW
:-O tak to bude určitě vono!!!
protože sem si proměřoval multimetrem kabely ke svíčkám mají mít max 15 ohmů a jeden ten nejdelší sem vubec nemohl proměřit
asik je někde kouslej ale jiskra ještě přeskočí ale určitě se spožděním, naštěstí ještě netarotuje
hned jak si pojedu do Toyoty-Zlín pro těsnící kroužky na véfuk, tak si je tam vezmu ale nejsem si jistý jestli je tam budou mít skladem
Kurňa ale nenapadlo by mě že by to mohlo mít souvislost s tým kabelem
moc dííík
Kurňa ale nenapadlo by mě že by to mohlo mít souvislost s tým kabelem
moc dííík
právěže první co mě napadlo, tak že mi to saje hodně vody přes filtr protože mám kužel ale zepředu je jen mřížka a né vlákno a ještě sem ho měl natáhlej hned za ten difuzor na boku
tak sem šel první po tom a skrátil sem ho a zakrytoval aby tam nešla voda ale stejně to pořád dělalo
ale ted už vííím takže cajk 
Zapalovaci kabely dela TESLA a jsou dobry - http://www.tesla-blatna.cz/_Petan_ píše:no tak sem volal do Toyoty a řekli mi že celá sada těch 5 kabelů stojí 6000.- :-O![]()
![]()
takže asi nic
![]()
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
http://www.automatejcek.cz/nahradni-dil ... bely-dily/
origo Seiwa 2000,- , jestli jsem dobre vybrat motorizaci
origo Seiwa 2000,- , jestli jsem dobre vybrat motorizaci
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
tak já nevím
na mojím autě mám všechny rovně do rozdělovače a nejsou zahnutý jak ty co jsou na netu, já mám ty co jsou zakroužkovaný 

Uploaded with ImageShack.us
jen aby to něčemu nevadilo ale myslím si že ne

Uploaded with ImageShack.us
jen aby to něčemu nevadilo ale myslím si že ne
Kašlal bych na origo a koupil bych někde kabely, kde je mají na metráž. Pokud koupíš tu Teslu tak kvalita bude minimálně stejná a cena směšná oproti origu
.
Držím palce, ať na závadu co nejdřív přijdeš. U mě od toho dávali mechanici ruce pryč, nikomu se do toho nechtělo. Tak jsem pak udělal menší kurvárnu
. Dojel jsem na ruční mytí (věděl jsem, že pak auto nechytne) a zaměstnanci se pak museli postarat o to aby auto nastartovalo
. Svolali mechaniky z celýho okolí a nakonec na to přišli. Pak už jsem jel jenom pro kabel do Toyoty
. Vím, že se to nemá, udělal jsem špatnou věc a půjdu do pekla, ale nic lepšího mě nenapadlo 
Držím palce, ať na závadu co nejdřív přijdeš. U mě od toho dávali mechanici ruce pryč, nikomu se do toho nechtělo. Tak jsem pak udělal menší kurvárnu
Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD