Toyota Avensis 2.0 WG 93kW rv. 2007 najeto 130 000km

vše ohledně modelové řady Avensis
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

Ono nejaka zaruka zostava vzdy - tusim 6 mesiacov na skryte vady.
Neviem, co si mam predstavit pod "TTT certifikovano" ?
Je to len "papier" od dealera, alebo priamo od vyrobcu ?
Akcia od dealera nestoji za to ... natahovat sa s miestnym servisom je na ocku.
Od vyrobcu by mohol pomoct, ak sa nebojis komunikovat s TTT centrom mimo CR (ak sa nieco posere).
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
dave456
Řidič

Příspěvek od dave456 »

rendalf píše:to jsou teda spatny zpravy:-/ kde servisujete?
Auto Moto Styl Ostrava, až budu mít trochu času, tak zkušenosti hodím do sekce servis (s mailama a fotkama jak dopadl můj blatník na novém autě, ať si obrázek udělá každý sám). Obecně si myslím, že si lidi za to můžou sami, nechávají si srát na hlavu. Někdo je pošle do prdele a oni si řeknou hmmm. Když sem chtěl po prodavači smlouvy předem, tak se hrozně divil, že sem první. Co je na tom ku**a divného?? A stejně mi dal jenom půlku a další vytasil až při předávce auta, charakter no. Ale ono se to ukáže, až jak podepíšeš objednávku. Je potřeba za své peníze chtít maximum a je mi jedno, jak to kdo udělá. Moji zakázníci se se mnou taky neserou. Prostě jsem za něco zaplatil a hotovo. řeším ty problémy i teď s centrálou Toy a připadají mi hrozně překvapení, jako kdybych byl první v CZ/SK, koho servis nasral. A klidně to posunu dál na TTT EU, no problemo.
Zase si nemyslím, že ta záruka je úplně k hovnu, to asi ne, jasné a vážné věci určitě opraví. Pořád to asi bude lepší než v lowcost bazaru na rohu. Jen jestli se ta cena vyplatí. Jen jsem chtěl říct, aby si tupě nevěřil všemu, co ti prodavač řekne, neprohlídneš si to auto, neprojdeš smlouvy apod. Že koupíš auto a 2 roky do něj jenom budeš lít benzín/naftu a měnit olej, to je iluzorní. Ale je nutné si uvědomit, že jejich jediný cíl (stejně jako každé jiné firmy) je vydělat peníze, a tohle je jenom prostředek k tomu.
Hele, hlavně nepropadej panice :), i přes to všechno si zatím myslím, že Toy je dobrá značka a snaha řešit problémy je o dost vyšší než u jiných značek.
Jak píše COmmonUSer, co to je TTT certifikováno? Marketingový blaf? Důležitá je smlouva a fakta, a ne nápis na výloze. Chtěl jsem taky záruku navíc, Toy Extra care či jak se to jmenuje, chtěli po mě 15 tis bianco. Že podmínky dodají později, ještě je dolaďují. A lidi jim to kupujou, debilové...Hrozně se divili, když jsem je poslal do řiti.
Avensis 2.0 D-4D, 93 kW, kombi
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Máš recht,prostě skouší co jim zákazník sežere. Za vším hledejte peníze,to je oč tu běží :( vždycky mě nakrkne,když tu někdo popíše jak mu v Toy servisu málem vymění půl motoru,samo za jeho love bez valného výsledku, a nakonec je to blbůstka(třebqa ERG ventil),ale podají to zákazníkovi tak,že nabyde dojmu jací jsou to kabrňáci. Klasický případ např tůdle http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=18431 ,probírat s majitelem servisu jak to má být správně ke spokojenosti zákazníka je už fakt síla.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
rendalf
Člen Týmu

Příspěvek od rendalf »

no jak jsem rikal, prodavac tvrdil (a v knizce k tomu to psali tez) ze kdyz ma ojety vuz Toyota Certifikovano, je zarazen zpet do tovarni zaruky (stejne jako kdyby byl novy),
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

rendalf: zaruka tam je, ale urcite ne na beznej spotrebak
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
rendalf
Člen Týmu

Příspěvek od rendalf »

ne, na spotrebni veci ne, stejne jako u novych (desticky, kotouce, tlumice...)
Odpovědět

Zpět na „Avensis“