Toyota Avensis 2.0 WG 93kW rv. 2007 najeto 130 000km
Toyota Avensis 2.0 WG 93kW rv. 2007 najeto 130 000km
Ahoj a dobry den, tak uz jsem skoro koupil Toyota Avensis 2.0 WG 93kW rv. druha pulka 2007, najeto 130 000km, vybava SOL (klimatizace automatická, palubní počítač, multifunkční volant, tempomat, vyhřívaná přední sedadla, el. okna, imobilizér, centrální zamykání s dálk. ovládáním, zámek řadicí páky, 9xairbag, deaktivace airbagu spolujezdce, ABS, BAS (brzdový asistent), TRC (protiprokluzový systém), přední mlhovky, xenonové světlomety, el. sklopná zrcátka, dešťový senzor, posilovač řízení, nastavitelný volant, rádio + CD, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, dělená zadní sedadla, indikátor parkování, originál autorádio, otáčkoměr
senzor světel, výškově nastavitelná sedadla, zadní stěrač) - cena 280 000,- Vuz je primo od prodejce toyota, vztahuje se na nej Toyota Certifikovano (bylo mi vystvetleno jako "zaruka dva roky jako na novy vuz"). Ve stredu bych mel jit pripadne podepsat, tak jeste naposledy spekuluju:]. Byl sem se na auto podivat sam bez mechanika, protoze predpokladam, ze pri koupi ojeteho auta primo od autorizovaneho prodejce Toyota (prodejce auto predchozimu majiteli prodal, celou dobu servisoval) se me nebude snazit nikdo napalit, navic kdyz je na nej ta dvourocni zaruka. Nebo se pletu? Dale se trochu bojim najetych kilometru (zda se mi u auta za 270kkc celkem dost:/), ale pry je tento motor drzak a pri spravnem zachazeni a potrebne peci klidne dalsich 100k bez problemu da...co si o tom myslite? Diky.
Rendalf
senzor světel, výškově nastavitelná sedadla, zadní stěrač) - cena 280 000,- Vuz je primo od prodejce toyota, vztahuje se na nej Toyota Certifikovano (bylo mi vystvetleno jako "zaruka dva roky jako na novy vuz"). Ve stredu bych mel jit pripadne podepsat, tak jeste naposledy spekuluju:]. Byl sem se na auto podivat sam bez mechanika, protoze predpokladam, ze pri koupi ojeteho auta primo od autorizovaneho prodejce Toyota (prodejce auto predchozimu majiteli prodal, celou dobu servisoval) se me nebude snazit nikdo napalit, navic kdyz je na nej ta dvourocni zaruka. Nebo se pletu? Dale se trochu bojim najetych kilometru (zda se mi u auta za 270kkc celkem dost:/), ale pry je tento motor drzak a pri spravnem zachazeni a potrebne peci klidne dalsich 100k bez problemu da...co si o tom myslite? Diky.
Rendalf
Přesně jak píše trca - toho nájezdu bych se nebál. Já taky auto kupoval jako tříleté se 150tis. nalítanýma z Němec, ale pořád vim, že tam těch stopadesát skutečně bylo! V tom bys měl mít taky jistotu, když je to přímo od Toyoty - lepší skutečných 130tis. než od nějakýho debílka z bazaru se 48 tis. smotanýma z oněch 130ti (150ti)!
Spíš bych si od prodejce nechal poskytnout lepší (detailnější) informace o té záruce... Prostě už těmhle jejich větám o dvouleté záruce a jak můžeš být v klidu nevěřím. Pak se ti něco vyštění a najednou zjistíš, že záruka se týká jen výrobních vad a ne běžného opotřebení a přitom výrobní vady už by se dávno objevily a do běžného opotřebení se dá nacpat snad všechno. Ale třeba se mýlím, třeba ta cena opravdu zahrnuje plnohodnotnou záruku. Jestli ne, tak bych se jí ještě pokusil stlačit dolů....
Spíš bych si od prodejce nechal poskytnout lepší (detailnější) informace o té záruce... Prostě už těmhle jejich větám o dvouleté záruce a jak můžeš být v klidu nevěřím. Pak se ti něco vyštění a najednou zjistíš, že záruka se týká jen výrobních vad a ne běžného opotřebení a přitom výrobní vady už by se dávno objevily a do běžného opotřebení se dá nacpat snad všechno. Ale třeba se mýlím, třeba ta cena opravdu zahrnuje plnohodnotnou záruku. Jestli ne, tak bych se jí ještě pokusil stlačit dolů....
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130kW (2006)
Diky za info, pujdu teda do toho:). Podle toho, co mi řekl prodejce: to TC znamená, že je automobil zařazen zpět do tovární záruky, stejně jako by byl nový (záruka na stejné díly). Zkoumal jsem ty podmínky minule, ale v autech se moc nevyznám, takže mi to stejně řeklo více méně prd:) (viděl jsem tam ale třeba turbo). Předpokládám, že u nových aut se záruka nevztahuje na věci jako brzdové disky a destičky..co třeba tlumiče? asi taky spotřební že.
Re: Toyota Avensis 2.0 WG 93kW rv. 2007 najeto 130 000km
pleteš, mám úplně nové a mám problémy s aplikací "záruky" (to tak má být, ten zvuk je normální, na todle se záruka nevztahuje atd.). Stavěl bych se k tomu úplně stejně jako ke každému jinému bazaru, tj. bez prohlídky ani ránu. To, že se tě někdo nebude snažit napálit je blbost v jakémkoli byznysu a je to to poslední, na co bych spolíhal. Ale třeba existují i slušní dealeři Toyoty.rendalf píše:Vuz je primo od prodejce toyota, vztahuje se na nej Toyota Certifikovano (bylo mi vystvetleno jako "zaruka dva roky jako na novy vuz"). Ve stredu bych mel jit pripadne podepsat, tak jeste naposledy spekuluju:]. Byl sem se na auto podivat sam bez mechanika, protoze predpokladam, ze pri koupi ojeteho auta primo od autorizovaneho prodejce Toyota (prodejce auto predchozimu majiteli prodal, celou dobu servisoval) se me nebude snazit nikdo napalit, navic kdyz je na nej ta dvourocni zaruka. Nebo se pletu?
Rendalf
Avensis 2.0 D-4D, 93 kW, kombi
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Ja sice nemam problemy (tuk tuk), ale presne takto to vidim aj ja.dave456 píše:pleteš, mám úplně nové a mám problémy s aplikací "záruky" (to tak má být, ten zvuk je normální, na todle se záruka nevztahuje atd.). Stavěl bych se k tomu úplně stejně jako ke každému jinému bazaru, tj. bez prohlídky ani ránu. To, že se tě někdo nebude snažit napálit je blbost v jakémkoli byznysu a je to to poslední, na co bych spolíhal. Ale třeba existují i slušní dealeři Toyoty.

T27 2ZR-FAE Rice on wheels
- hanz
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
dave456 píše:pleteš, mám úplně nové a mám problémy s aplikací "záruky" (to tak má být, ten zvuk je normální, na todle se záruka nevztahuje atd.). Stavěl bych se k tomu úplně stejně jako ke každému jinému bazaru, tj. bez prohlídky ani ránu. To, že se tě někdo nebude snažit napálit je blbost v jakémkoli byznysu a je to to poslední, na co bych spolíhal. Ale třeba existují i slušní dealeři Toyoty.rendalf píše:Vuz je primo od prodejce toyota, vztahuje se na nej Toyota Certifikovano (bylo mi vystvetleno jako "zaruka dva roky jako na novy vuz"). Ve stredu bych mel jit pripadne podepsat, tak jeste naposledy spekuluju:]. Byl sem se na auto podivat sam bez mechanika, protoze predpokladam, ze pri koupi ojeteho auta primo od autorizovaneho prodejce Toyota (prodejce auto predchozimu majiteli prodal, celou dobu servisoval) se me nebude snazit nikdo napalit, navic kdyz je na nej ta dvourocni zaruka. Nebo se pletu?
Rendalf
davam za pravdu.. auto piska ako elektricka. v servise to vzdynejako precistia, vyfakturuju a tvrdia ze to tak ma byt. zabit ich je malo
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Znackove servisy stoja vseobecne za prd, tak neviem, co sa cudujes.rendalf píše:to jsou teda spatny zpravy:-/ kde servisujete?
Ja som platil officialnu zvolavacku u AUDI. Vraj zadarmo len tym, co to sponzoruju pavidelne ...

Skus s nimi jednat, ze nech spustia 30 tisic a nech si tu zaruku nechaju v supliku

T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Ja prave myslel, ze to jak se o tebe postaraji ve znackovem servise prave dela znacku a je to pridana hodnota, podle ktere si priste vyberu.CommonUser píše:Znackove servisy stoja vseobecne za prd, tak neviem, co sa cudujes.rendalf píše:to jsou teda spatny zpravy:-/ kde servisujete?
Ja som platil officialnu zvolavacku u AUDI. Vraj zadarmo len tym, co to sponzoruju pavidelne ...![]()
Skus s nimi jednat, ze nech spustia 30 tisic a nech si tu zaruku nechaju v supliku
Nabizel mi, minus 15 000,- z ceny a bude bez zaruky. To si zase rikam ze k necemu ta zaruka snad byt musi ne:)