Akú máte spotrebu 2.0 93 kw , 2007
Akú máte spotrebu 2.0 93 kw , 2007
Zdravím chlapy podelte sa o svoju spotrebu na tomto motore, ja mám spotrebu po 3 nádrží okolo 7 litrov kombinovanych.. Dnes po dialnici
200 km a spotreba podla pc 6,7 pri 140. Pri kazdom tankovani používám VIF.. Je to v poriadku? Auto mám len krátko,zatial vyjazdene iba 3 nádrže, pneu 225/45 R 17
200 km a spotreba podla pc 6,7 pri 140. Pri kazdom tankovani používám VIF.. Je to v poriadku? Auto mám len krátko,zatial vyjazdene iba 3 nádrže, pneu 225/45 R 17
Avensis combi 2D-4D 2007
Rav4 2.0 VVTI 2008
Rav4 2.0 VVTI 2008
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Uz sa na to ... zalezi ako a hlavne kde jazdis.
Ja mam na dialnici pri 140 km/h (celkova priemerka 109 km/h - 420km) mam 6,8 na benale, tak co s tym dieslom ides robit ???
Kar202 ma v meste na DCATe pod 7 L.
Aky ma toto zmysel ? Mas tam vela faktorov, ktore neberies do uvahy ...
Ja mam na dialnici pri 140 km/h (celkova priemerka 109 km/h - 420km) mam 6,8 na benale, tak co s tym dieslom ides robit ???
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Niekto sa pýta a ja odpovedám...Každý jazdí svoje trasy či už viac alebo menej ideálne na spotrebu a každý má svoju spotrebu...CommonUser píše:Uz sa na to ... zalezi ako a hlavne kde jazdis.
To je samozrejme bez diskusie, že tam je veľa ďalších faktorov ktoré spotrebu ovplyňujú...Čo idem robiť s dieslom?? jazdím ním každý deň tak ako aj ty s benálom a som vysmiaty že to je práve Toyota

- CommonUser
- Věčnej rejpal
Presne tak, nie je mesto ako mesto.mrazik píše:Neni mesto jako mesto. Ja jezdim prahu v kazdodenni spicce za 7.1. Dovolenou jsem udella za 6.5 (dalnice rychlosti 140 -160 ). S benzinem bych byl nekde mezi 8 - 9.
A nie je benzin ako benzin

Cez 8 som mal pri celkovej priemernej 135 km/h

- CommonUser
- Věčnej rejpal
To bolo pre Mehera, zaklada zbytocne vlakno. Uz je tu toho zbytocne vela.TondoS píše:Niekto sa pýta a ja odpovedám...Každý jazdí svoje trasy či už viac alebo menej ideálne na spotrebu a každý má svoju spotrebu...
To je samozrejme bez diskusie, že tam je veľa ďalších faktorov ktoré spotrebu ovplyňujú...Čo idem robiť s dieslom?? jazdím ním každý deň tak ako aj ty s benálom a som vysmiaty že to je práve Toyota
tak to hej, s tým súhlasím..CommonUser píše:To bolo pre Mehera, zaklada zbytocne vlakno. Uz je tu toho zbytocne vela.TondoS píše:Niekto sa pýta a ja odpovedám...Každý jazdí svoje trasy či už viac alebo menej ideálne na spotrebu a každý má svoju spotrebu...
pvysoka spotreba
ja mam trosku problem so spotrebou, jazdim normalne nie nejak s taskou nohou ale pod 7,2 sa mi nedari dostat. Ako je to mozne?
Toyota Avensis Combi 2.0 D-4D 93kW 2007