, ale nějaký tip na vosk? Mám doma zbytek čehosi co nazývají voskem, ale je to jako voda
 , ale nějaký tip na vosk? Mám doma zbytek čehosi co nazývají voskem, ale je to jako voda  úplně tekutý
 úplně tekutý  Taky máte takovýhle "divný" vosky?
 Taky máte takovýhle "divný" vosky? , ale nějaký tip na vosk? Mám doma zbytek čehosi co nazývají voskem, ale je to jako voda
 , ale nějaký tip na vosk? Mám doma zbytek čehosi co nazývají voskem, ale je to jako voda  úplně tekutý
 úplně tekutý  Taky máte takovýhle "divný" vosky?
 Taky máte takovýhle "divný" vosky? 
  úplně mi to připomnělo reklamu od Horta Fuchse - jak dělal vajíčka na kapotě, střílel do kapoty vzduchovkou....
 úplně mi to připomnělo reklamu od Horta Fuchse - jak dělal vajíčka na kapotě, střílel do kapoty vzduchovkou....  
   ) Píšou rychlovosk... Co se týče voskování moc toho za sebou nemám. Máte odzkoušený nějaký výrobek za rozumnou cenu? Brát radši vosk ve formě pasty?
 ) Píšou rychlovosk... Co se týče voskování moc toho za sebou nemám. Máte odzkoušený nějaký výrobek za rozumnou cenu? Brát radši vosk ve formě pasty? 
 ty si děláš srandu z Horsta,ale já si tady tu leštěnku každý rok kupuji na Autotecu/nebo Autosalonu/radys03 píše:tak jsem to dneska zkoumal cože to mám doma.... je to od výrobce TURTLE WAX nano-tech formula (já se z toho poseruúplně mi to připomnělo reklamu od Horta Fuchse - jak dělal vajíčka na kapotě, střílel do kapoty vzduchovkou....

tento jsem našel v garáži: http://www.auto-doplnky.com/rychlo-vosk ... e-wax.html
 ....ne že bych dělal na kapotě vajíčka,nebo do auta střílel,ale je fakt super.Používal jsem ji už kdysi na CarinuE a dodnes to auto vypadá jak nové. Výrobce je MacBrite a snad to obsahuje nějaké složky teflonu,nebo co. Nejvíc se mě líbí,že s tuto leštěnku můžeš nanášet i na slunci,ale to rychleji zasychá,takže je lepší ve stínu a když auto není moc rozpálené. Leštím auto tak 3x ročně,vždy před zimou jako ochranu laku a pak na jaře a v létě na dovolenou
 ....ne že bych dělal na kapotě vajíčka,nebo do auta střílel,ale je fakt super.Používal jsem ji už kdysi na CarinuE a dodnes to auto vypadá jak nové. Výrobce je MacBrite a snad to obsahuje nějaké složky teflonu,nebo co. Nejvíc se mě líbí,že s tuto leštěnku můžeš nanášet i na slunci,ale to rychleji zasychá,takže je lepší ve stínu a když auto není moc rozpálené. Leštím auto tak 3x ročně,vždy před zimou jako ochranu laku a pak na jaře a v létě na dovolenou   
   .Ted mám grafitovou metalízu a zatím leštěnku asi měnit nebudu
 .Ted mám grafitovou metalízu a zatím leštěnku asi měnit nebudu 

http://www.detailingshop.cz/protekce-vo ... 200ml.html
  http://www.detailingshop.cz/protekce-vo ... 200ml.html dobrý tak před prodejem.... Ten vosk (viz muj odkaz výše) to samé... Sháním něco pořádného, co nějakou chvíly vydrží.
 dobrý tak před prodejem.... Ten vosk (viz muj odkaz výše) to samé... Sháním něco pořádného, co nějakou chvíly vydrží.