výměna zámků
- Ahold
 - Věčnej rejpal

výměna zámků
Zdravím, mám takovej problém, před domem mi vypadli klíče od auta a někdo mi je sebral. Tak bych chtěl nechat pro jistotu vyměnit klíčky u auta, nemá s tím někdo zkušenosti, na kolik by to vyšlo? To se musí vyměnit i imobilizér, nebo se dá nový klíček naprogramovat na te stávající? Neznáte někdo cenovku v Toyotě? Fakt se o to auto bojím, byl jsem už na policajtech a žádný klíč tam nikdo nedones.

Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to. 
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm

- vind.o
 - Navigátor

Tak to je maso.Ahold píše:Tak jsem volal do Toyoty v Opavě a ma Corollu mi to zjištují, ale mám počítat kolem 40 tisíc. To je šílené!
Corolla E12 5D, 06, 3ZZ-FE 1598, 81 kW, černá, celoroční 6,6 l, 230 tis.km, SOL+ (park. senzory, tempomat, vyhř. sedačky)
Yaris XP13 5D, 14, 1NR-FE 1329, 73kW, bílá, celoroční uvidíme
), 40 tis. km, Trend
Ex-Corolla E11 3D, 98, 4E-FE 1332, 63 kW, bílá

Yaris XP13 5D, 14, 1NR-FE 1329, 73kW, bílá, celoroční uvidíme
Ex-Corolla E11 3D, 98, 4E-FE 1332, 63 kW, bílá
- Ahold
 - Věčnej rejpal

Servisák si dovolil podotknout, že je to bez práce.Flexa píše:Když si účtují 800kč/hod tak to se pak není čemu divit.Ahold píše:Tak jsem volal do Toyoty v Opavě a ma Corollu mi to zjištují, ale mám počítat kolem 40 tisíc. To je šílené!
Ono takhle, cenu na Corollu nevěděl, ale že tam teďka dělali Yarise se stejným problémem a to stálo těch 40 tisíc. Byl to stejný ročník, tak mám počítat taky tak nějak cenovku, ale že to najde přesně a zavolá. Už nezavolal.
Asi přemýšlím že tam nechám udělat skrytý vypínač, nebo namontuji jen nějakej imobilizér. Jen mě sere že nevím jakej člověk to našel, aby mi pak nezmizli třeba kola, nebo mi jen šmejdil po autě. Furt se modlím že mi zavolaj policajti že je tam někdo vrátil...

Slyšel jsem o tom, že se dají zámky přeskládat, tzn. že ti tvoje zámky upraví na jinej klíč, podle mě schůdnější varianta než nová sada zámků.  

Holomek!

- Ahold
 - Věčnej rejpal

Já je ztratil před panelákem, vedle kterého je malý parkovištátkosmutok píše:Tak zase na kluci nie je napisana ani tvoja SPZ ani VIN cislo, takze pokial si ich len stratil, tak je pravdepodobne, ze ani netusi od akeho auta to je.
Inak najjednoduchsie riesenie mi pride namontovat tam alarm alebo ho vymenit pokial ho tam uz mas.