E11 - dálkové ovládání centrálu (přestal dálkovat :) )
E11 - dálkové ovládání centrálu (přestal dálkovat :) )
Přes zimu jsem s corollou z technických důvodů (prasklej rozvoďák) 3 měsíce nejezdil a úplně se mi vybila baterka, kdyz jsem dal auto dokupy a dobil baterku tak mi přestalo fungovat dálkový ovládání centrálu, nemáte s tím někdo podobnou zkušenost? Myslel jsem že se za tu dobu třeba vybila baterka v DOC ale bohužel tou to není. Všem děkuju za odpověď.
arcci
corolla EE111 HB ; 1,3 4E-FE 99; 63 kW/5400
Honda JAZZ 1,4 / 73 kW ;i-VTEC 2009
- Ahold
- Věčnej rejpal
Re: E11 - dálkové ovládání centrálu (přestal dálkovat :) )
Zkus dát jinou baterku do auta. Stalo se mi to stejné, po výměně baterky je vše OK. Třeba z jiného auta přes kabely a zkus odemknout.arcci píše:Přes zimu jsem s corollou z technických důvodů (prasklej rozvoďák) 3 měsíce nejezdil a úplně se mi vybila baterka, kdyz jsem dal auto dokupy a dobil baterku tak mi přestalo fungovat dálkový ovládání centrálu, nemáte s tím někdo podobnou zkušenost? Myslel jsem že se za tu dobu třeba vybila baterka v DOC ale bohužel tou to není. Všem děkuju za odpověď.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
A startovalo ti to normálně? , já s tím vpohode jezdim, jenom musim odemykat klicemAhold píše:Zkus dát jinou baterku do auta. Stalo se mi to stejné, po výměně baterky je vše OK. Třeba z jiného auta přes kabely a zkus odemknout.arcci píše:Přes zimu jsem s corollou z technických důvodů (prasklej rozvoďák) 3 měsíce nejezdil a úplně se mi vybila baterka, kdyz jsem dal auto dokupy a dobil baterku tak mi přestalo fungovat dálkový ovládání centrálu, nemáte s tím někdo podobnou zkušenost? Myslel jsem že se za tu dobu třeba vybila baterka v DOC ale bohužel tou to není. Všem děkuju za odpověď.
arcci
No teď jsem to řešil na ségřino coltu cj0 a i když jsem si taky myslel, že je to baterií v ovladači, nakonec jsem to zkusil odemnkout a zamknout ovladačem, když jsem seděl v nastartovaným autě v koloně a fungovalo to uplně bez potíží.
Takže problém bude nejspíš fakt ve slabší baterii, protože když je to nastartovaný, tak to v dobíjí a nejspíš tam bude nějaká napěťová ochrana, aby jsi ještě nastartoval. U toho colta totiž bez motoru cvaká relé a jde vidět, jak se to snaží, až pohasíná vnitřní osvětlení, ale baterka holt už víc pustit nechce.
A startuje to v klidu, spíš se tomu nebude chtít startovat až v zimě.
Takže problém bude nejspíš fakt ve slabší baterii, protože když je to nastartovaný, tak to v dobíjí a nejspíš tam bude nějaká napěťová ochrana, aby jsi ještě nastartoval. U toho colta totiž bez motoru cvaká relé a jde vidět, jak se to snaží, až pohasíná vnitřní osvětlení, ale baterka holt už víc pustit nechce.
A startuje to v klidu, spíš se tomu nebude chtít startovat až v zimě.
Holomek!
- Ahold
- Věčnej rejpal
Aha, jsem myslel že ani nenastartuješ. Já mám problém že pokud nedeaktivuju alarm tak nenastartuju. Tak mě napadlo se napojit na kabely a odemknout auto a pak už jsem v poho jezdil.arcci píše:A startovalo ti to normálně? , já s tím vpohode jezdim, jenom musim odemykat klicemAhold píše:Zkus dát jinou baterku do auta. Stalo se mi to stejné, po výměně baterky je vše OK. Třeba z jiného auta přes kabely a zkus odemknout.arcci píše:Přes zimu jsem s corollou z technických důvodů (prasklej rozvoďák) 3 měsíce nejezdil a úplně se mi vybila baterka, kdyz jsem dal auto dokupy a dobil baterku tak mi přestalo fungovat dálkový ovládání centrálu, nemáte s tím někdo podobnou zkušenost? Myslel jsem že se za tu dobu třeba vybila baterka v DOC ale bohužel tou to není. Všem děkuju za odpověď., ale zkusim a uvidim, myslis ze by imobilizeru a starteru stacila a DO ne? ...uvidime
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
nezkoušel a popravdě nevím jak na to, já jsem to auto koupil z druhý ruky, tak ani nevim jestli je to ovládání originál nebo dodělávaný, nemám k tomu ani žádnej manuál, je to černej obdélník s 4 žlutejma tlačítkama A - B - 1 - 2,Shadow píše:Zkoušel jsi znovu naprogramovat ovladač?
Pokus s nastartovaným motorem bohužel nevyšel, nevíte jestli má dálkový ovládání samostatnou pojistku? (odpoledne prověřim)

Uploaded with ImageShack.us
arcci
heh, mám od Jablotronu ten samý
osobně jsem se s tím zatím nesetkal, ale od předchozího majitele moji E10 jsem slyšel že se to stalo a občas stává...tedy bych zkusil přeprogramovat...mrkni na web Jablotronu, je tam postup...mě by spíše zajímalo jestli by na další tlačítko šel dostat něak kód od ovladače vrat 
Toyota Corolla E10, 1.3XLi
Díky, to vypadá nadějně, stahnul jsem návod, vytisknul a o víkendu to zkusim ....Shadow píše:heh, mám od Jablotronu ten samýosobně jsem se s tím zatím nesetkal, ale od předchozího majitele moji E10 jsem slyšel že se to stalo a občas stává...tedy bych zkusil přeprogramovat...mrkni na web Jablotronu, je tam postup...mě by spíše zajímalo jestli by na další tlačítko šel dostat něak kód od ovladače vrat
arcci
- Pizzamancz
- Řidič
Chlapci, než budete provádět těžkou a nákladnou transplantaci slepého střeva, nabízím kompletní centrál za cca 700 korun včetně dvou kusů dálkového ovládání.....
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
hm, tak jsem bohužel o víkendu nenašel jednotku dálkového ovládání, myslel jsem, že bude ve středovém sloupku a ono ne, nebo teda aspoň já ji nenašel, vyndal jsem si pěkně schránku spolujezdce a koukám ona tu asi není
.
Tak si teď vytisknu návod jak sundat tapecírung ze dveří a uvidim jestli tam bude ...
Ps. kam se dává dálkový ovládání nejčastějš ?
Tak si teď vytisknu návod jak sundat tapecírung ze dveří a uvidim jestli tam bude ...
Ps. kam se dává dálkový ovládání nejčastějš ?
arcci
tak problém vyřešen, vykašlal jsem se na knihu Jak na to a chvilku poslouchal, kde cvaká relátko při zamykání a odemykání centrálu, nakonec jsem sundal plastovej kryt pod volantem našel centrál a po chvíli hledání našel přijímač dálkového ovládání strčenej vedle pojistkový skříňky u levý nohy řidiče za tou malou schránkou, oba ovladače jsem znova naučil a hurá už zas odemykám auto jako člověk.... 
děkuji všem za podmnětné příspěvky....
děkuji všem za podmnětné příspěvky....
arcci