Ja mam vybavu XLi - servo, stresne okno, elektricke predne okna, 2x airbag, ABS, central, imobilizer, ale klimu nemam...
Mam v tom trochu hokej, vie mi to niekto vysvetlit, ktora vybava so obsahovala?

Dik
myslim ze trosku zalezi aj na 'model code', co je vyrazeny na tom hlinikovom stitku.vlado píše:Zamotam to do tohoto prispevku...
Ked vam v toyote podla vin cisla povedia ake to mate auto aj vam to sedi??? Mne povedali, ze to mam mat 4 dverovy sedan s motorom 2,0D a automatom a pritom ej to 3dv. hatchbach s 1,3L benzinom a manualA dost pochibujem ze niekto sa hral na aute s cislami
tak estli ty mas socka wybawu tak newim co mam ja.. ja nemam ani posilovac ani otackomersaab píše:Těch možností bude asi víc, já mám XLi z roku 1993 určenou pro Rakousko v "socka" výbavě, která má jen centrál, otáčkoměr a posilovač. Nic dalšího jako airbagy, elektriku, ABS apod. nemá.
Ja mam 2.0D XL, vybava nasledujici: servo, central, el. okna, koženy volant, řadička,chybi airbag, abs, i nastavovani sklonu přednich světel!Gabo píše:Zaujima ma vybava Corolly ake mala seriove vybavenie a co ponukala ako doplatok - napr. na verziu XLi, alebo GLi - bola aj dalsia moznost? Kedze som videl vela inzeratov, kde verzia s nizsim vykonom (55kW) mala vacsiu vybavu (aj s klimou), ako silnejsia verzia (63, 65kW) bez klimy. Alebo to bolo jedno?
Ja mam vybavu XLi - servo, stresne okno, elektricke predne okna, 2x airbag, ABS, central, imobilizer, ale klimu nemam...
Mam v tom trochu hokej, vie mi to niekto vysvetlit, ktora vybava so obsahovala?![]()
Dik
saab, moje auto bolo vyrobene v Nemecku, odtial prevezene do Svajciarska a odtial sem. Tak si Corolla kus pocestovalasaab píše:Těch možností bude asi víc, já mám XLi z roku 1993 určenou pro Rakousko v "socka" výbavě, která má jen centrál, otáčkoměr a posilovač. Nic dalšího jako airbagy, elektriku, ABS apod. nemá.