E-10 synchrony v převodvce v pr.....
E-10 synchrony v převodvce v pr.....
Takže chci se zeptat poslední dobou se mi stáva že když podřazuju z 5 na 4 nebo ze 4 na 3 anebo taky ze 3 na 2.Když chci že zařadit tak to tam nejde dát až třeba vymáčknu spojku.Anebo se mi stává že když stojím na křižovatce a chci tam zařadit jedničku tak tam nejde,když přidám plyn tak tam jde nebo až vymáčknu spojku.Tatík říkal že jsou asi v řiti synchrony a že když vyměnit tak celou převodovku
.Poraďte prosíííím
Tak mne sa to tiez stavalo, asi pred 70 tisic km... Jednotka tam proste nesla ani za svet na prvy krat, musel som 2x po sebe stlacit spojku a potom uz isla. Zaujimave na tom ale je, ze sa to vyriesilo same od seba
Z nicoho nic potom to islo uz hladsie a na prvy krat. Prev. olej je vymienany pravidelne. Zaujimalo by ma, kolko mas km.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
Mám najeto 157 500 km a od doby kdy mám auto tak jsem tam nikdy neměnil olej v převodvce.Gabo píše:Tak mne sa to tiez stavalo, asi pred 70 tisic km... Jednotka tam proste nesla ani za svet na prvy krat, musel som 2x po sebe stlacit spojku a potom uz isla. Zaujimave na tom ale je, ze sa to vyriesilo same od sebaZ nicoho nic potom to islo uz hladsie a na prvy krat. Prev. olej je vymienany pravidelne. Zaujimalo by ma, kolko mas km.
- Ahold
- Věčnej rejpal
Re: E-10 synchrony v převodvce v pr.....
Toto mi taky dělalo a částečně to vyřešila výměna oleje, po pár tisíc km jsem nemohl zařadit už vubec nic a od druhého dne to jde jak po másle.1.3 55kw píše:Takže chci se zeptat poslední dobou se mi stáva že když podřazuju z 5 na 4 nebo ze 4 na 3 anebo taky ze 3 na 2.Když chci že zařadit tak to tam nejde dát až třeba vymáčknu spojku.Anebo se mi stává že když stojím na křižovatce a chci tam zařadit jedničku tak tam nejde,když přidám plyn tak tam jde nebo až vymáčknu spojku.Tatík říkal že jsou asi v řiti synchrony a že když vyměnit tak celou převodovku.Poraďte prosíííím
1 má taky synchrony?
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
To já nevím jestli má 1 synchron.Asi jo a je možné že bych si to mohl vyměnit olej sám?Ahold píše:Toto mi taky dělalo a částečně to vyřešila výměna oleje, po pár tisíc km jsem nemohl zařadit už vubec nic a od druhého dne to jde jak po másle.1.3 55kw píše:Takže chci se zeptat poslední dobou se mi stáva že když podřazuju z 5 na 4 nebo ze 4 na 3 anebo taky ze 3 na 2.Když chci že zařadit tak to tam nejde dát až třeba vymáčknu spojku.Anebo se mi stává že když stojím na křižovatce a chci tam zařadit jedničku tak tam nejde,když přidám plyn tak tam jde nebo až vymáčknu spojku.Tatík říkal že jsou asi v řiti synchrony a že když vyměnit tak celou převodovku.Poraďte prosíííím
1 má taky synchrony?
- Pizzamancz
- Řidič
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Poslední auto se kterým jsem jel a který nemělo na jedničce synchron byl Maluch.Ahold píše:...1 má taky synchrony?
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Beaver píše:Poslední auto se kterým jsem jel a který nemělo na jedničce synchron byl Maluch.Ahold píše:...1 má taky synchrony?
Ja mam podobny problem. Zadrhava mi radenie vacsinou z 1 na 2, z 2 na 3 a takisto pri podradovani. Ostatne rychlosti idu relativne v pohode. Vymenil som olej v prevodovke cca 15 000kam dozadu, prevodovka ide odvtedy krasne tichucko, ale problem nevymizol. Zaujimave je to, ze ked mam prevodovku studenu, ide radit bez problemov. Ked sa zohreje, tak to opat zacne zadrhavat. Viskozitu aj specifikaciu oleja som podla papierov dodrzal. tak tam by snad nemal byt problem. Dufam, ze sa mi to tiez vyriesi samo 
Corolla E10 HB 1,4 4E-FE
Honda Civic SDN 1,5 VTEC
Honda Civic SDN 1,5 VTEC
Taky to udělám ale nevím jestli to má vůbec cenu když mi to bude potom i dělat.mr.fatal píše:Ja mam podobny problem. Zadrhava mi radenie vacsinou z 1 na 2, z 2 na 3 a takisto pri podradovani. Ostatne rychlosti idu relativne v pohode. Vymenil som olej v prevodovke cca 15 000kam dozadu, prevodovka ide odvtedy krasne tichucko, ale problem nevymizol. Zaujimave je to, ze ked mam prevodovku studenu, ide radit bez problemov. Ked sa zohreje, tak to opat zacne zadrhavat. Viskozitu aj specifikaciu oleja som podla papierov dodrzal. tak tam by snad nemal byt problem. Dufam, ze sa mi to tiez vyriesi samo