Autobaterie - indikátor nabití
- Milan
 - Řidič
 - Kontaktovat uživatele:

Autobaterie - indikátor nabití
Ve svém Versu mám asi ještě originální autobaterii s indikátorem nabití.Je to průhledný váleček a v něm dvě barevné kuličky - modrá a pod ní červená.Nevíte někdo jak to funguje,mám francouzke manuál a nejsem z toho moc chytrej.Díky

Corolla Verso 2,0 D-4D 66kw
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW

Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
Re: Autobaterie - indikátor nabití
no já mám podobnou, ale mám zelenou a červenou, zelená Ok, červená kaputMilan píše:Ve svém Versu mám asi ještě originální autobaterii s indikátorem nabití.Je to průhledný váleček a v něm dvě barevné kuličky - modrá a pod ní červená.Nevíte někdo jak to funguje,mám francouzke manuál a nejsem z toho moc chytrej.Díky
nyní:Toyota Corolla E11 1.6 kombi
budocnost: Toyota Avensis

budocnost: Toyota Avensis
K autobateriím Toyota.  zelené oko - nabitý akumulátor více jak 65%, Černé oko nabito méně něž 65%. Čiré/žluté oko je velmi nízká hldina elektrolytu. Baterku s nizkou hladinou elektrolytu jsem násilím otevřel a zjistil jsem, že měření zabzpečuje plovoucí zelená kulička. Dolil  jsem destil vodu a teď nabíjím a budu čekat jak to dopadne. Baterka je stará 6.5 roku v corolle D4D, 2.0, 81kw. Jako přílohu jsem pro vás nakopíroval český manuál od akumulátoru Toyota 72 Ah. 
Zdravím všechny toyoťáky. Kdo poradí mně kde se dá taková baterka koupit co nejlevněji. Minulýá měsíc jsem měnil pastorek na startéru (225.000km) a tak se korunky kutálí jak o závod.
Manuál k autobaterii najdete na adrese: http://www.uloz.to/9159389/001-jpg

Zdravím všechny toyoťáky. Kdo poradí mně kde se dá taková baterka koupit co nejlevněji. Minulýá měsíc jsem měnil pastorek na startéru (225.000km) a tak se korunky kutálí jak o závod.
Manuál k autobaterii najdete na adrese: http://www.uloz.to/9159389/001-jpg