195/45 R16
 huráááá...
  huráááá... 

huráááá...
  huráááá... 
  premyslel sem, ze bych je natrel, ale nevim prave jakou barvou - mozna cernou
 premyslel sem, ze bych je natrel, ale nevim prave jakou barvou - mozna cernou 

Nebo napada vas jeste nejaka barva? Stribrna? Hneda? To by asi neslo....nevim... Kazdopadne musim rict ze to na  tech gumach sedim uplne skvele.
  Nebo napada vas jeste nejaka barva? Stribrna? Hneda? To by asi neslo....nevim... Kazdopadne musim rict ze to na  tech gumach sedim uplne skvele. Tak nevim...musim sehnat nejakyho elektrikare kterej to cely prekope...fakt nevim zda to za ty prachy stalo
  Tak nevim...musim sehnat nejakyho elektrikare kterej to cely prekope...fakt nevim zda to za ty prachy stalo  
 . proste ludia su svine a co nie je primontovane, to ukradnu. btw...je to bezne v predaji? lebo kazi to celkovy efekt
. proste ludia su svine a co nie je primontovane, to ukradnu. btw...je to bezne v predaji? lebo kazi to celkovy efekt 
A co to vyřešit bez ventilku?terrence píše:mierny offtopic, ale nechcel som koli tomu zakladat novy. ide o toto. dochadza k poklesu hustenia pneumatik koli chybajucim krytkam ventilov? pytam sa na to, lebo mi nejaky hajzel ukradol jednu, a na druhy den som zistil, ze uz nemam ani jednu. proste ludia su svine a co nie je primontovane, to ukradnu. btw...je to bezne v predaji? lebo kazi to celkovy efekt
 resp. mozno pochopil, ale ako to spravit? ja som este tazky amater...
 resp. mozno pochopil, ale ako to spravit? ja som este tazky amater...   

Koupit skrytý ventilek a kola nechat přezout resp. shodit gumy, vyměnit ventilky a gumy nahodit zpět...terrence píše:sorry ale nepochopil som.resp. mozno pochopil, ale ako to spravit? ja som este tazky amater...

asi len kupim tie krytky (dufam ze to stoji par korun) a budem dufat, ze tam vydrzia aspon rok ako tie povodne.
 asi len kupim tie krytky (dufam ze to stoji par korun) a budem dufat, ze tam vydrzia aspon rok ako tie povodne.tak jen k te puvodni otazce: ne, krytky tam jsou kvuli prachu a jinym necistotam. nicmene ja nemam krytky ventilku ani na vitare, ktery obcas byva cela pod bahnemterrence píše:mierny offtopic, ale nechcel som koli tomu zakladat novy. ide o toto. dochadza k poklesu hustenia pneumatik koli chybajucim krytkam ventilov?