Brněnské servisy
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Brněnské servisy
zdravim celimeni potřebuju trošku poradit chci dát auto na výměnu těsnění na ventilech (takové ty gufírka gumové), protože mi bere olej.No a právě by se mi hodily nějaké ty reference kde se uměj k autu chovat a vý co na autě dělal prostě žádnej hokus pokus, pár pístkovištˇ co se jmenujou servis jsem už viděl proto se ptám.Zase nechci origo servis toyota tam bych se nedoplatil.A jestli máte s touto výměnou někdo zkušenost budu rád za info a rady.
IS200 Lex
Já osobně jezdím s Celicou, když je něco nad moje síly za známým do židlochovic. Jinak v Brně je servis v obřanech, kde se hodně věnují japoncům, dokonce manželka jednoho z borců co tam dělá má celicu 6g 1.8.... Já tam nic dělat nenechal, ale slyšel jsem od dost lidí jen kladné ohlasy a je to za fotbalovým hřištěm... Nebo ti mohu dát kontakt na toho známýho do židlochovic, kam vozím foura...
- Praetorian
- Řidič
V Obranech u hriste by to mel byt pan Liska
http://www.firmy-brno.cz/f30486-mirosla ... toservisy/
Byl jsem u nej jednou menit vstrik a byl jsem spokojen.
http://www.firmy-brno.cz/f30486-mirosla ... toservisy/
Byl jsem u nej jednou menit vstrik a byl jsem spokojen.
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
na 100 % to samozdřejmě nevím musím nechat ještě před výměnou udělat tlakovou zkoušku válců můžou to být i kroužky to zjistím až po natlakování každopádně motor se pěkně točí a na výkonu neztrácí, ale dýmý,nikde nic neteče všechno je suché, navíc má nejeto jen 125000 nejspíš pravých dovoz z Itálie nevykvedlaný auto, tak jsem usoudil, že bude únik právě přes to těsnění.
IS200 Lex
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Gufera ventilu poznás podle toho že z výfuku jde modrobílý kouř který po zahřátí motoru zmizí. Je to proto že olej přes gufera natece do sani a výfuku. Jakmile se motor rozběhne tak se ten olej spali. To co popisuješ jsou klasicky kroužky na 7afe které má přes 220-250000km. Řekl bych že motor už bude mít za sebou minimálně výměnu kroužku a brus kliky. Až ty komprese budeš měřit tak na 1 válci budou nejhorší po rozebrání na 4tém bude "modré" okolo ojnicního čepu komprese nového motoru jsou 170-180psi cokoli pod 150psi je špatně,rozdíly mezi válci víc jak 12psi taky špatně. Řekl bych že tvůj motor je dalším čekatelem na go. Prozatím,alespoň kontroluj a dolevej olej. To co je na tacho počítej 100000plus.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jestli někam pojedeš tak jedině ke Kennymu. Nejbližší spolehlivý servis u Brna na celicy. Jinak to nedávej a když jo tak se od auta nehni dál než na dva metry. Při odchodu na záchod ať přeruší práci.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
předpokládám,že si dovezl "vylitanou vránu" tak jako 98% dalších.Kenny píše:a i kdyz sou tlaky dobre neznamena ze sou stiraci krouzky ok. kdyz sou stiraci mrtve muze mit tlaky jake chce
- Praetorian
- Řidič
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To nejsou spekulace,to je fakt. 7afe jsou na tom podobně jako 1zz,ale najedou aspoň 200000 než se to začne projevovat. Své Ti může vyprávět Kubrt,Jacques,Smirek, a další majitelé 7afe v celicach z tohoto fóra.