origo som ja mal len 275mm kotuce...
no kupil som kit od jedneho byvaleho toyotaka, co predal 6tku este pred nahodenim big brake kitu...
bolo to spolu s montaznou sadou, kotucami, panc. hadickami a platnickami... kotuc je 324mm na 30mm.... Jediny zatial co som nasiel podobny ma subaru impreza wrx sti ale ma 325-326mm na 30mm... no to by sa dalo osustruzit... a potom vela USA firiem predava kotuce podla rozmeru...
"na slalome so starimi kotucmi som mohol hamendegs urobit na nich, no s tymito? tieto som mohol kludne pohladit, nemali podla mna viac ako 60 stupnov"
18" kola na ST202 vejdou se?? nutně prosím!!
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
Neviem cim to bude ale podla tejto tabulky: http://www.wheelweights.net/ maju mat OZ Superleggere 17x8 7.2 kg avsak realne som navazil priblizne tolko ako vazili OZ Crono, takze moja radost s "najlahsich" diskov vyprsala hned po zvazeni OZ Superlegere, kedze som po nich isiel do BB 400km zobral som ich, myslel som si ze moj mincir blbne (neblbol)ak je tam rozdiel tak max 300-400g ak... pritom maju obidve rovneke ET jedina vyhoda ze mi viac pasuju na Celicu... inak vsak