Ahojte, chtěl bych se zeptat kdybych čirou náhodou vypreparovar to věstavěné autorádio a vlepil tam nějaké rádio třeba od Alpine, jak se to dělá s PPC? Dá se koupit zvlášt na to displey, nebo to už nebudu moct nijak používat? Snad jsem to napsal srozumitelně
Jěště technická otázka, co se přidávalo za světla k mlhovkám? Mám tam na každé straně vytažené 2 dráty. Vypadá to na + a -, ale jěště jsem to neměřil. Přemýšlel jsem nad dením svícení, ale to by se tam asi nevešlo. Má to tam někdo z Vás?
Dík za odpovědi.
Jsem Zoofilníplyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
no hele, uz jsem videl jinou vychytavku..origo radio se nechalo kvuli display pal.pocitace a dalsi radio (treba alpine) se nemontovalo do kastliku nad prednim popelnikem misto te "tajne" prihradky, kde stejne nikdo nic nevozi:-D jinymi slovy obe radia najednou..jsou na to i navody..myslim ze jsem to hledal na googlu pod hlaskou jako "how to remove radio toyota corolla E12" tam to nekde vyskocilo..tak zkus pohledat
Toyota Avenis 1,8 VVTi, 2007
Toyota Corolla 2017 1,6 MT Trend+
Toyota Starlet 1,3i, 1997
Toyota Verso 1,8 VVTi, 2010
Toyota Corolla E12, 1.6 VVTi, 3HB, 2005
Toyota Corolla E10, 1,6 LXi, SD, 1995
Toyota Starlet 1,3i, 1993
j a p o n e c n a k o n e c
Prodávají se ty plasty pro 1 až 2 DIN rádio namísto toho originálu, ten pokud ho nenabastlíš někam bůhví kam, třeba do přihrádky u spolujezdce (kde pochybuju, že by bylo tolik místa pod palubovkou) tak o něj holt příjdeš.
Jako jo, je to praktický, i když v mnoha ohledech dost nepřesný ten PP, ale zase to rádio stojí fakt za starou belu.
No a jinak teoreticky šikovnej elektronadšenec si vyrobí cokoliv, takovej palubní počítač by nemusel být až takovej horor, otázkou je, zdali se to vyplatí.
Tak co Ahold už jsi to nějak řešil? Přemýšlím nad novým 2 din radiem. Vím jak vyndat to radio co tam je ale nevím jestli když koupím 2 DIN radio tak jestli tma půjde a jak to bude s kabelama...... Máte někdo tuto úpravu na toyotě E12?
ja mam vyndany Origo radio mam mam tam JVC radio hudbu za 18tis..ale to je jedno..to radio-origo vyndej a jak bylo tady zmineno prodava se ramecek http://www.hyperzbozi.cz/zbozi/r%E1me%E ... 20corolla/ najdes asi i jinde! a s kabely nvm jak to je to mi delal jeden chlapek
KlobiO mohl bych tě poprosit o foto jak to vypadá? Já bych chtěl 2 din radio s GPS atd. Kdyžtak buď sem nebo mi ho hod do mailu.... maverik97@centrum.cz
Díky moc....