silentbloky na 5g se měněj když vržou... a když vržou, tak pořádně ty s tim nesouvisej...
tlumiče, nebo ty kostičky, nebo geo, nebo pneu... on se mění tlak v pneu a to celkem dost podle teplot, přilnavost atd...
Nedrzi jako driv
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no mě třeba mr2 nedržela jak jsem psal - kuli hornímu uložení, které posudtě dle foto už nebylo nic moc ...... přeci jen ty ložiska už měli nějakou tu vůli.. jinak nyní jsme dal nové kayaba a je to pecka auto !!! konečně jsem poznal mr2 tak jak jsem si to představoval
-levé
- prav-to je o hodlě lepší než to levé
-levé
- prav-to je o hodlě lepší než to levé
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
martin.matess> taky by mohlo... ale u 5g. sem měnil (nechal měnit- protože sem levák bob) horní uložení ve předu v levo... to brutálně křupalo, znělo to jak louskání buráků když si točil volantem - vylítaly ložiska a v zadu v pravo, to zase bouchalo... a bylo rozdrcený jaksi takže uložení by vydávalo sound a to dost zřetelnej... mělo by...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Zdravím pánové,mám prosbu,tluče mi přední náprava a trochu volnější jako by volant mi přijde,že poletuje za jízdy,geometrie je dělaná,kola vyvážená(17tky,takže tomu taky dávaj trochu zabrat),tak bych se chtěl optat na kolik vyjdou tlumiče přední na 7generaci,pravej teče,nepotřebuju žádný speciály,zároveň se chci optat na silenbloky,uložení stabilizátorů a gumy tom podobné jestli někdo je schopen sehnat a na kolik to vyjde vlastně?Díky
Naposledy upravil(a) HBOSS dne stř 27.04.2011, 19:59, celkem upraveno 1 x.
Celica 7 gen. silver metalic ---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
- Vazli
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
taky sem zvedavej na ceny pro me distak kdyby nekdo nadhodil cenu zadnich tlumicu dikyHBOSS píše:Zdravím pánové,mám prosbu,tluče mi přední náprava a trochu volnější jako by volant mi přijde,že poletuje za jízdy,geometrie je dělaná,kola vyvážená,tak bych se chtěl optat na kolik vyjdou tlumiče přední na 7generaci,pravej teče,nepotřebuju žádný speciály,zároveň se chci optat na silenbloky,uložení stabilizátorů a gumy tom podobné jestli někdo je schopen sehnat a na kolik to vyjde vlastně?Díky