Nedrzi jako driv

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

silentbloky na 5g se měněj když vržou... a když vržou, tak pořádně :-) ty s tim nesouvisej...
tlumiče, nebo ty kostičky, nebo geo, nebo pneu... on se mění tlak v pneu a to celkem dost podle teplot, přilnavost atd...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

no mě třeba mr2 nedržela jak jsem psal - kuli hornímu uložení, které posudtě dle foto už nebylo nic moc ...... přeci jen ty ložiska už měli nějakou tu vůli.. :twisted: jinak nyní jsme dal nové kayaba a je to pecka auto !!! konečně jsem poznal mr2 tak jak jsem si to představoval :)

Obrázek -levé
Obrázek - prav-to je o hodlě lepší než to levé :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

to vypada jako moje zadni ( tam neni lozisko ) ulozeni co jsem menil , rozpadlo se skoro v ruce po vyndani :D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
stefancelicaT20
Manager Týmu

Příspěvek od stefancelicaT20 »

najkvalitnejsie fotky co som tu na fore videl ;) mas vyborny fotak
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

martin.matess> taky by mohlo... ale u 5g. sem měnil (nechal měnit- protože sem levák bob) horní uložení ve předu v levo... to brutálně křupalo, znělo to jak louskání buráků když si točil volantem :-) - vylítaly ložiska :lol: a v zadu v pravo, to zase bouchalo... a bylo rozdrcený jaksi :lol: takže uložení by vydávalo sound a to dost zřetelnej... mělo by...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Zdravím pánové,mám prosbu,tluče mi přední náprava a trochu volnější jako by volant mi přijde,že poletuje za jízdy,geometrie je dělaná,kola vyvážená(17tky,takže tomu taky dávaj trochu zabrat),tak bych se chtěl optat na kolik vyjdou tlumiče přední na 7generaci,pravej teče,nepotřebuju žádný speciály,zároveň se chci optat na silenbloky,uložení stabilizátorů a gumy tom podobné :) jestli někdo je schopen sehnat a na kolik to vyjde vlastně?Díky
Naposledy upravil(a) HBOSS dne stř 27.04.2011, 19:59, celkem upraveno 1 x.
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

HBOSS píše:Zdravím pánové,mám prosbu,tluče mi přední náprava a trochu volnější jako by volant mi přijde,že poletuje za jízdy,geometrie je dělaná,kola vyvážená,tak bych se chtěl optat na kolik vyjdou tlumiče přední na 7generaci,pravej teče,nepotřebuju žádný speciály,zároveň se chci optat na silenbloky,uložení stabilizátorů a gumy tom podobné :) jestli někdo je schopen sehnat a na kolik to vyjde vlastně?Díky
taky sem zvedavej na ceny pro me distak kdyby nekdo nadhodil cenu zadnich tlumicu diky :)
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
Odpovědět

Zpět na „Celica“