Hodnota auta - Celica
Ty zrcatka jsou monster_zni .... to auto je bez ABS?
Cenu nereknu byl bych za hajzla a hnusaka tak dobre, ja bych ji vzal za 30 bez papiru na dily tak jak je.
Cenu nereknu byl bych za hajzla a hnusaka tak dobre, ja bych ji vzal za 30 bez papiru na dily tak jak je.
Naposledy upravil(a) Kubrt dne stř 27.04.2011, 17:41, celkem upraveno 2 x.
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Tak to te ceka hodne prace jinak se rozhlidni po serverech co auta prodavaji at uz tady nebo v nemec a uvidis. Ceny sli brutalne dolu a co vypada co nejvice seriove mizne rychleji i kdyz pomalu nez ostatni krasavice. Kazdopadne az ji das do kupy tak si ji nech ohodnotit znovu pac jsem zvedavej co tam vykutis
"Jsem zly a zeru male deti"
offtopic
Omlouvám se za offtopic... Předevčírem jsem měl zlý sen, že jsem někde zaparkoval corollu a zapomněl jsem kde. Pak jsem ji našel na nějakém divném podzemním parkovišti někde na vsi u rodičů (no typická kombinace ze zlého snu:)), měla vypuštěné kolo a někdo se vloupal dovnitř a podobným způsobem mi "vytunil" přístrojovku, i barva odpovídá
Nepopírám, že se to někomu může líbit, ale o to dýl bude trvat než se takový člověk najde... Čím blíž k původnímu stavu, tím víc práce, ale taky vetší šance na prodej. Na druhou stranu, čím víc práce, tím dražší to bude nebo tím méně zbude z projdeje... I když už je po faceliftu, takže novější, pořád je to pro většinu lidí staré auto, není to kombík f dýzlu a to se v Čechách špatně prodává... je třeba počítat, že bude nějakou dobu trvat než si najde svého kupce
Nepopírám, že se to někomu může líbit, ale o to dýl bude trvat než se takový člověk najde... Čím blíž k původnímu stavu, tím víc práce, ale taky vetší šance na prodej. Na druhou stranu, čím víc práce, tím dražší to bude nebo tím méně zbude z projdeje... I když už je po faceliftu, takže novější, pořád je to pro většinu lidí staré auto, není to kombík f dýzlu a to se v Čechách špatně prodává... je třeba počítat, že bude nějakou dobu trvat než si najde svého kupce
- WTE-greenfa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Sry za OT - co je v tom za ruční brzdu ??? To je origo bez krytu nebo je to nějaká Š120 ?
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
Vzhledem k tomu za jakou cenu prodával Jirka H. 129kW tak napr. moje cena by byla 10 tis.Kč,chtěl si názor.Na tom autě jsou buď použitelné snad některé díly/já to vidím na světla,směrovky,přední nárazník, dvěře/ nebo naopak je na něm neskutečně práce ať se oddělá to co tam totálně nemá být nebo je špatně provedené.
Nějaké ty auta doma jsou.
- Hug0
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Vim ze me ted polovina ukamenuje, ale me se ten interier CASTECNE libi nemyslim chromove blbosti okolo topeni, ale to barevne ladeni... ale rikam, jen castecne... dat ji do origo stavu bude neskutecne narocny jak na cloveka tak na finance... opravdu je asi nejrozumnejsi ji rozprodat... nebo prodate nekomu jako darce organu... s cenou bych se shodnul s ostatnima 10-20 tis (podle realneho stavu) ale treba vim, ze po prednim narazniku, dverich a zadnich svetlech by chmatlo dost lidi (vcetne me )
Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
http://www.sportovnivozy.cz
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed