ako je to s tou specialnou akciou na cistenie klimy ? dal by som si to tiez
ja pojdem uz za chvilku na vymenu len nemam sa kedy objednat
dik
zdar,Henry33 píše:rama: a kolko ta vysla prehliadka ?
ako je to s tou specialnou akciou na cistenie klimy ? dal by som si to tiez![]()
ja pojdem uz za chvilku na vymenu len nemam sa kedy objednat![]()
dik
no ja ratam ze ta prva bude stat tych deklarovanych 100 nieco eurrama píše:zdar,Henry33 píše:rama: a kolko ta vysla prehliadka ?
ako je to s tou specialnou akciou na cistenie klimy ? dal by som si to tiez![]()
dik
spolu=211 €, / sviecky 3x11, filter olej 9,80, olej 59, brzdova kvap. 4,48, a ostatne-vycistenie brzd, servisna prehliadka praca, likvidacia naplni, tesnenie 68.
Vzduchovy filter som si menil na jesen 2010 dal som si K/N a do klimy som si menil tesne pred garanckou - zohnal som za necelych 10€ original. Takze tie mi nemenili.
O akcii este nevedeli blizsie informacie ale doporucili mi pockat na nu - uz len z cenoveho hladiska.
ja som mal prehliadku po 60tis. / 2 a 3/4 roka v pouzivani/, tam nie je podla cennika uvedena vymena sviecok ale rok vyroby do ktoreho spada aj moje auto musi menit po 60tis km - uz som chcel dat vymenit skorej ale teraz po ich vymene ide auto ako hodinky - bez nejakeho trhania pri studenom motore, nekolisu otacky, motor je tichsi / od utorku ked som bol na prehliadke uz mam takmer 500km /Henry33 píše:no ja ratam ze ta prva bude stat tych deklarovanych 100 nieco eurrama píše:zdar,Henry33 píše:rama: a kolko ta vysla prehliadka ?
dik
spolu=211 €, / sviecky 3x11, filter olej 9,80, olej 59, brzdova kvap. 4,48, a ostatne-vycistenie brzd, servisna prehliadka praca, likvidacia naplni, tesnenie 68.
Vzduchovy filter som si menil na jesen 2010 dal som si K/N a do klimy som si menil tesne pred garanckou - zohnal som za necelych 10€ original. Takze tie mi nemenili.
O akcii este nevedeli blizsie informacie ale doporucili mi pockat na nu - uz len z cenoveho hladiska.tak uvidim uz sa musim objednat
doplnenie:rama píše:ja som mal prehliadku po 60tis. / 2 a 3/4 roka v pouzivani/, tam nie je podla cennika uvedena vymena sviecok ale rok vyroby do ktoreho spada aj moje auto musi menit po 60tis km - uz som chcel dat vymenit skorej ale teraz po ich vymene ide auto ako hodinky - bez nejakeho trhania pri studenom motore, nekolisu otacky, motor je tichsi / od utorku ked som bol na prehliadke uz mam takmer 500km /Henry33 píše:no ja ratam ze ta prva bude stat tych deklarovanych 100 nieco eurrama píše: zdar,
spolu=211 €, / sviecky 3x11, filter olej 9,80, olej 59, brzdova kvap. 4,48, a ostatne-vycistenie brzd, servisna prehliadka praca, likvidacia naplni, tesnenie 68€.
O akcii este nevedeli blizsie informacie ale doporucili mi pockat na nu - uz len z cenoveho hladiska.tak uvidim uz sa musim objednat
Som veľmi rád, že sa Vám u nás v Nitre páči. 21. keď prídete, ohláste sa u predajcu sediaceho za Recepciourama píše:doplnenie:rama píše:ja som mal prehliadku po 60tis. / 2 a 3/4 roka v pouzivani/, tam nie je podla cennika uvedena vymena sviecok ale rok vyroby do ktoreho spada aj moje auto musi menit po 60tis km - uz som chcel dat vymenit skorej ale teraz po ich vymene ide auto ako hodinky - bez nejakeho trhania pri studenom motore, nekolisu otacky, motor je tichsi / od utorku ked som bol na prehliadke uz mam takmer 500km /Henry33 píše: no ja ratam ze ta prva bude stat tych deklarovanych 100 nieco eurtak uvidim uz sa musim objednat
dnes mi volali z NR ako som bol spokojny s prehliadkou v servise a nasledne este jeden hovor ze mam pripravene zadne plato na vymenu vramci zaruky, tak 21 som tam ako na koni.