Carina byla moje prvni auto. Laska na vecne casy.
Planuji si ji jeste tak 2 roky nechat. Pak pujde pryc, ale to jen to jen kvuli bezpecnosti. Nema airbagy a mam strach o decka.
Nasledovat bude Corolla Verso / Auris. Uvidime.
Ale bude slza v oku

ja je mam koupeny ale jeste nenasazeny, cekam na pneumatikara az bude met cas, podle TP ma byt 215/45/r17 tak to zas takove rozdil nebude a vzal sem schvalne sirsi gumu kuli ochrane rafku a taky kuli vetsi svetle vysce, sic to bude par milimetru, ale dost casto chytam naraznikem o patniky pri parkovani tak to snad trochu pomuzeMehero píše:Mate niekto pneu 225/45 R 17? Ako sa avik sprava na takych sirokych pneu neni to na neho moc siroke?
a policajtov neriesis ked ten rozmer nemas v TP?bartp píše:ja je mam koupeny ale jeste nenasazeny, cekam na pneumatikara az bude met cas, podle TP ma byt 215/45/r17 tak to zas takove rozdil nebude a vzal sem schvalne sirsi gumu kuli ochrane rafku a taky kuli vetsi svetle vysce, sic to bude par milimetru, ale dost casto chytam naraznikem o patniky pri parkovani tak to snad trochu pomuzeMehero píše:Mate niekto pneu 225/45 R 17? Ako sa avik sprava na takych sirokych pneu neni to na neho moc siroke?
odvaznebartp píše:policajti nevijou co mam v TP![]()
a na STK sou 3 moznosti
1. to risknu
2. necham udelat pres znamy
3. stk mam 7 mesic v roce tak to trocha natahnu a udelam na zimnich gumach
mozna kdyz mas havarijni pojistku a pojistovna zkouma tvoje auto, ale u nehod do 100tis. cajty nevolas a kdo ti zkontroluje rozmer pneu?ToyDrive píše:Mohu potvrdit!
Jiny nez predepsany rozmer pneu v pripade nehody moc nehraje do karet.