blika kontrolka
blika kontrolka
mam mr2 3S-GE a mam pred vymenou oleja najazd. 179500km a na palubovke sa mi sem tam rozsvieti oranzova kontrolka olejnicky a pod nou taka vlnka...neviem co to je za kontrolku? moze to byt tym ze pocitac uz registruje potrebu vymenu oleja? mam sa niecoho obavat? poradte prosim
mě to taky dělá, už sem si na to zvikl
a je na 100% čidlo, ted sem měnil olej (castrol magnatec 10w40) a pořád se rozsvicuje, když se mi zahřeje motor
takže jak už tu bylo řečeno kontrolovat měrkou
ale jestli můžu doporučit tak docela často!!! protože sem ted měl štěstí že sem lezl pod auto, protože sem si všiml že mi začal kapat olej a když sem se podíval na měrku tak tam už nebyla ani kapka :-O no a chcal mi přes olej.filtr, asi nějak dostal ranu a vyhnul se :-O no prostě sem měl štěstí a protože mi kontrolka svítila pořád tak sem to neměl jak poznat
takže sem rád že to auto pořád prohlídám

MR2 2.0/129kw/r.v.94/klima/servo/targa
Ford Focus 1.8 TDDI/55kw (75HP)/r.v.02./klima/3 dveř.lehce v tuningu_pracant_
Ford Focus 1.8 TDDI/55kw (75HP)/r.v.02./klima/3 dveř.lehce v tuningu_pracant_
Já jsem si to auto dovezl z Německa a rovnou mě ten kluk upozornil na ten problém s tim, že si můžu u jeho známýho to čidlo koupit v přepočtu za 400 v origo balení... Takže asi tak, nevim kolik by to stálo u nás. Co se týká toho nacházení čidla, tak já sem to jen tak narychlo dal na hever a zkoušel to hledat, nakonec jsem to asi našel, ale nebyl jsem si jistej, protože to nevypadalo úplně stejně, na druhou stranu sem na vaně nic podobnějšího nenašel proto jsem se ptalPavo.B. píše:to muselo byt fest zasrane , jinak mas opravdu cidlo na hladinu a ne na tlak ?, ja ze origo cidlo bude stat jak ctvrtina auta , kolik stalo tebe ?

Jinak aby bylo úplně jasno svítí mi tam často tato kontrolka

a já jsem koupil toto
Ale spíš si myslim, že je to na tlak...
Toyota MR2 MKII Rev 4
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jo tohle je čidlo na tlak oleje. To na hladinu je z boku vany pod hlavní řemenici,drží ho 4xM6 šroub. Když by jsi chtěl dat dolů vanu tak musí první ten jinak ho zničís. Na jednom fóru jsem četl že by snad mělo vyhodnocovat i kvalitu oleje a určit výměnu. Ale ecu k tomu měli jen JDM turbo verze. Měla by být v prostoru pravé kapsy na zadní sedačce.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
já zkoušel to čidlo vyndat a hle šroubek hnedka uletěl tak sem se na to vybodnul a až budu "repasovat" vanu jak bude čas tak ho vymontuju uplně a mám ho v paži...
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw