Umytie motora...pomoooc
Umytie motora...pomoooc
Ahoj som cerstvy majitel jazdenej avensisky 2005r. 85kW d4d. Rozhodol som sa ze ju trochu vypucujem. A hned je problem... Po umyti motoru mi ide nudzovy rezim (akoby neslo turbo). A svietia kontrolky : chyba motora a trc off. Viete niekto co s tym????
Hej odpojil som baterku, porozpajal som vsetky kablove spojky,vycistil a nastriekal kontoxom. Po dvoch hodinach na slnku s otvorenou kapotou som dal vsetko do povodneho stavu a... ziadna zmena.
Tak som isiel mechanikovi (neautorizovany servis) dal to na diagnostiku a vyhodilo mu sest poruch a tykali sa vsetky jedneho VAHA VZDUCHU.
Takze je na 99% vadna lebo ked som ju odpojil a nastartoval tak nenastala ziadna zmena.
Tak by som potreboval poradit kde sa da zohnat a kolko priblizne stoji tato suciastka.
Za vsetky rady a pomoc vopred dakujem

Tak som isiel mechanikovi (neautorizovany servis) dal to na diagnostiku a vyhodilo mu sest poruch a tykali sa vsetky jedneho VAHA VZDUCHU.
Takze je na 99% vadna lebo ked som ju odpojil a nastartoval tak nenastala ziadna zmena.
Tak by som potreboval poradit kde sa da zohnat a kolko priblizne stoji tato suciastka.
Za vsetky rady a pomoc vopred dakujem

- Jakuza
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pocitej ze vaha vzduchu bude stat tak 4 tis, pocitam.. 

http://www.hifonics.cz/
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash

Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
Já bych na tu prasklinu zkusil opatrně foukat teplý vzduch např. fénem. Nemáš co ztratit.....možná se to podaří opatrným zahřátím vysušit....skapem666 píše:je tam hitachi, ale mala prasknuty kryt a asi do nej isla vlhkost. skusim to este vycistit sak nadej umiera posledna. na youtube som videl ako sa cistia,tak uvidime.
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
jaj zabudol som dodat ze bola celu noc na radiatore... to by malo stacit.
Dneska som vycistil vahu,bola dost spinava abolo pekne vidiet ako sla spina dole. Nechal este polhodku na slnku obschnut a namontoval.Na dvore som nastartoval a nic, kontrolky sa rozsvietili jak na vianoce. Kedze sme museli ist autom prec tak ze kaslem na to pojdeme pomaly a bude to v pohode. Asi po piatich kilometroch jazdy co som isiel tak pomalicky jemnunko som slapal na plyn som musel trochu pridat a cuduj sa svete auto zabralo jak o zivot.
Neni to sice super vykon tych 85kW ale proti tomu nudzovemu rezimu....
Len tie kontrolky stale svietia. Ale to snad mechanik vymaze.
Tak vam dakujem za rady... A vela stastnych kilometrov na TOYOTKE

Dneska som vycistil vahu,bola dost spinava abolo pekne vidiet ako sla spina dole. Nechal este polhodku na slnku obschnut a namontoval.Na dvore som nastartoval a nic, kontrolky sa rozsvietili jak na vianoce. Kedze sme museli ist autom prec tak ze kaslem na to pojdeme pomaly a bude to v pohode. Asi po piatich kilometroch jazdy co som isiel tak pomalicky jemnunko som slapal na plyn som musel trochu pridat a cuduj sa svete auto zabralo jak o zivot.

Tak vam dakujem za rady... A vela stastnych kilometrov na TOYOTKE

a nezapomeňte na slevu u www.originalniautodily.cz
)) přeci jen dvacet procent proti ceníku se už poozná
))

Back in Czech.