Vyzkum :o)

vše ohledně modelové řady Celica
Uživatelský avatar
libor12
Věčnej rejpal
Příspěvky: 4905
Registrován: čtv 13.03.2008, 23:03
Bydliště: Dobříš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Javor píše:
nene tak to opravdu nejde :-D tento system není přístupny přes internet, IZS má vlastní soukromou síť, na které funguje.. a k tomu každá složka ještě zvlášť.
tak to říkej někomu kdo ten systém víc jak 3roky používá a na jeho uvedení do provozu se i jednu dobu podílel. :) nevím jak jinde,ale Pražský IZS má jednotnou radiotelefonní síť včetně všech dopravců IDOS obsluhující Prahu a příměstské části včetně sledování,k tomu kamery atd. Existují 4 podružna a 1 hlavní koordinační centrum. Výhodu sledování to má třeba pro operátory tísnovych linek kdy po zadání sdělene adresy,čísla sloupu veřejného osvětlení a dalších daných bodů se spojí přímo s tím kdo je v dané lokalitě. A samozřejmě existuje skupina lidí která se do toho systému je schopna zvenčí dostat. Asi tak. Kdo mne zná tak ví. :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Uživatelský avatar
libor12
Věčnej rejpal
Příspěvky: 4905
Registrován: čtv 13.03.2008, 23:03
Bydliště: Dobříš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Hele Microne co jsi dělal tak daleko od baráku a PĚŠKY? :)))
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Uživatelský avatar
Kubrt
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1559
Registrován: úte 27.11.2007, 11:19
Bydliště: Vyskov

Příspěvek od Kubrt »

Mno ze Libor s tim ma zkusenost muzu potvrdit.

Za sebe muzu rict, ze je to samozdrejme sit ktera pouziva svoji privatni sit at uz analogovou nebo digitalni, ze to frci na frekvencich 74-80Mhz,160Mhz.380Mhz atd. To je pouze sber dat a vnitrni komunikace systemu a tady je to rozdelene do podsystemu a sbernych mist atd ...

No ale je potreba na to realne nebo s mini spozdenim cumet takze potrebujete kompl s klientskym softikem, vedet kam se pripojit a znat hesla. Vykladat o tom systemu by jsme si mohly hodiny jak funguje a co vsechno umi .... :wink:

Javor: System neni fyzicky uplne oddeleny od okolniho sveta a existuje do nej nekolik bran. Komunikace mezi vozy a centralou protokolem oddelena, ale ta nas ani nezajima. Me osobne je jedno jestli z aut na sberne misto litaji svestky nebo hrusky. Navic ty se na to divas treba s pohledu mista kde evidetne pracujes, ja se na to divam z pozice MV coz znamena ze vsechny ty systemecky jdou videt, dokonce koordinovat a prevzit nad tim kontrolu :wink:

Na to abych se do systemu podival, potrebuju kompl,adresy (lokalni pristup nebo z verejne site) ,klientsky soft,hesla. Rozhodne nepotrebuju, hasice,sanitaka,policajta a kosmonauta. Pak by system jako takovy zacal okamzite ztracet na hodnote. Velky bratr neni zadny paratko :twisted:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Uživatelský avatar
martin.matess
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1793
Registrován: čtv 23.08.2007, 22:41
Bydliště: Česká Třebová - Pardubicko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

aczasa píše:Martin.matess.... jezdil jsem před pár lety (4 - 5) s antiradarem vysoké úrovně (kdysi z USA dovalený s evropským flashem) a chodilo to vcelku dobře. ... Jenže... To se ještě používaly mikrovlnné a ultrazvukové měřiče rychlosti s poměrně dobrou a přesnou pulsní specifikací, takže se daly detekovat cca 2 - 5 km před místem s čelní viditelností (reálně 400 - 500 m před). Dokonce byl tak dobrý, že k němu existovala i laserová čidla (odzkoušeno v rakousku, spíše nepoužitelné).

Ve finále je v čechách nejlepší detektor mozek a oko.... Antiradar (myšleno jako pasivní detektor aktivních prostředků pro měření rychlosti) je vyhozený peníz! Aktivní antiradar je docela o držku, ale při správné montáži funguje na cca 95 procent případů.
takže myslíš že nemá smysl jej pořizovat?? ono oko je hezká věc ale když už to vidíš okem tak je pozdě....
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
aczasa
Věčnej rejpal
Příspěvky: 8220
Registrován: stř 07.05.2008, 10:32
Bydliště: Litomyšl

Příspěvek od aczasa »

Ano, myslím si, že antiradar pasivní nemá smysl... :-) A poslední pokutu za rychlost jsme asi platil v roce 2009. :-)))
Back in Czech.
Uživatelský avatar
Ditri
Manager Týmu
Příspěvky: 354
Registrován: čtv 19.08.2004, 02:15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

Kamos ma tohle http://www.antiradary.eu/cz/antiradary- ... x-64-euro/ jen mi to prijde jako desny kram na palubce kde uz muze byt GPS atd. Ale funguje to udajne dobre a jezdi bez bodu za rychlost. Ja kdysi testoval nejaky levnejsi cinan co jsme dovezli pokusne na experimentovani a to byl desny kram protoze porad hlasil poplachy i kde nebylo potreba tak jsem ho dal pryc. Jinak ale fungoval ok za tusim 2000Kc. Vestaveny radar jako napr tohle http://www.antiradary.eu/cz/antiradary- ... evna-sada/ je uz docela palka a tak se to asi nevyplati (to uz mozna radeji zajet smaznout cas od casu body na polygon.

Vcelku lacine reseni pro ty kdo casteji jezdi tam kde to neznaji je dobra instalace mapy radaru do GPS - kdy ta vam pak hlasi ze tam a tam je pevne mereni nebo ze tam a tam casteji meri. Pouzivam tedy posledni reseni plus intuici - pravda jednou me dostali na dvouproudovce s maximalkou 110...

Kdybych mel byt profi ridic ktery denne najede hafo kilaku tak asi antiradar nebo jen rusicku kupuji - pak ma vyznam nejaky homologovany primo pro CR pac tady se meri trosku jinymi pristroji nez jinde v EU. Co se tyka rusicek - je to investice ale funguje to udajne dobre (potvrzeno od prodejce) finta je v tom, ze ono to svestkam nevyrusi trvale kdyz jedete okolo. Ale vyrusi je to na par sekund a mezi tim co to tech par sekund rusi (gummi man nevidi nic nebo chybu na displeji) tak vam to rve at brzdite coz je otazka seknund. Svestka pak nema sanci zjistit jestli blbe miri nebo vy ho rusite. Jak je to legislativne nevim presne protoze tyto rusicky jsou obvykle ofiko dodavany a vypadaji a funguji jako parkovci asistent s pridanou funkci :-) viz treba tohle http://www.antiradary.eu/cz/laserove-ru ... vy-system/ a myslim ze do auta jde ledacos zasit tak ze to nekdo najde az s flexou v garazi...kazdopadne nedovedu si predstavit jak by vas nekdo soudil kdybyste tvrdili ze jste si nechali do auta namontovat asistent a on asi rusi radary

...moralne bych s tim problem nemel, nejezdim jak hovado na druhou stranu ziji ve state ktery neni schopen postavit kvalitni cesty protoze je stavi za takove prachy - takze pak je jednodussi narvat zpomalovaci znacky a inkasovat. To ze jet na D1 rychle je o hubu vime ale neni to dano lidma kteri po ni jezdi ale tim ze proste nestaci kapacitou a pak je to jak to je. Pro uredniky je pochopitelne snadnejsi dat tam omezeni na 130 a jeste tlacit do medii info o tom jaci jsou cesi hovada misto toho aby najali partu japoncu a pridali minimalne jeden pruh :-) a vyslo by to na stejne penize jako cesty ted http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/2 ... t-dnu.html
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
Odpovědět

Zpět na „Celica“