Zdravím, mám takový dotaz. Chci koupit v Brně ojetou Corollu. Problém je, že tam neznám žádného automechanika a nerad bych to koupil jenom tak naslepo.
Nemáte nějaký tip, jak se to dá zařídit, aby se na to přímo podíval někdo kdo tomu rozumí, nejlíp ze značkového servisu. Jestli to vůbec dělají a kolik to případně stojí?
Dotaz - servisní technik při koupi ojetého auta
- dejavu
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
No, mám špatkou zkušenost z Brna - měl jsem tam vyhlídlou Corollu (99ku) - sice barva nic moc, ale prej najetých jen 30!, opakuji 30!! tisíc km... Když sem se koukl do motoru, byl jak kdyby právě sjel z linky... Až moc podezřele hezký... Při bližší prohlídce bylo vidět, že ten nejspodnější blok motoru je celý černý... No, chtěl jsem si to nechat prohlídnout a bohužel jsem narazil - a to i přes to, že originál Toyota servis byl asi 500m daleko... nechtěli hoši nechtěli... typl bych to na nějakou bouračku a generální opravu... na to bacha - a taky na servisku - pěkně s tím kšeftujou!!!
Který bazar
A který bazar to byl, kde ti to odmítli? Ať nevyberu blbě... Hlavně, že všichni mají ve smlouvách "seznámil jsem se se stavem vozidla a beru ho jak stojí a leží"dejavu píše:No, mám špatkou zkušenost z Brna - měl jsem tam vyhlídlou Corollu (99ku) - sice barva nic moc, ale prej najetých jen 30!, opakuji 30!! tisíc km... Když sem se koukl do motoru, byl jak kdyby právě sjel z linky... Až moc podezřele hezký... Při bližší prohlídce bylo vidět, že ten nejspodnější blok motoru je celý černý... No, chtěl jsem si to nechat prohlídnout a bohužel jsem narazil - a to i přes to, že originál Toyota servis byl asi 500m daleko... nechtěli hoši nechtěli... typl bych to na nějakou bouračku a generální opravu... na to bacha - a taky na servisku - pěkně s tím kšeftujou!!!