Dotaz - servisní technik při koupi ojetého auta

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
b.o.y
Člen Týmu

Dotaz - servisní technik při koupi ojetého auta

Příspěvek od b.o.y »

Zdravím, mám takový dotaz. Chci koupit v Brně ojetou Corollu. Problém je, že tam neznám žádného automechanika a nerad bych to koupil jenom tak naslepo.
Nemáte nějaký tip, jak se to dá zařídit, aby se na to přímo podíval někdo kdo tomu rozumí, nejlíp ze značkového servisu. Jestli to vůbec dělají a kolik to případně stojí?
Petan
Řidič

Příspěvek od Petan »

b.o.y: tak o tom že by někdo z autoservisu chodil radit při vybírání auta v bazaru nevím no ale za zeptání nic nedáš. Já myslím že pro tebe by bylo nejlepší kdybys měl známího mechanika a vzal si ho sebou do Brna
Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
Mato
Člen Týmu

Příspěvek od Mato »

ak to nekupujes cez bazar tak sa da so serioznym predavajucim dohodnut ze auto prehliadnu v servise, ale to treba dopredu dohodnut ako s predavajucim a tak aj so servisom,
carina 1,6 78 kW
yaris 1,0 50 kW
dejavu
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejavu »

No, mám špatkou zkušenost z Brna - měl jsem tam vyhlídlou Corollu (99ku) - sice barva nic moc, ale prej najetých jen 30!, opakuji 30!! tisíc km... Když sem se koukl do motoru, byl jak kdyby právě sjel z linky... Až moc podezřele hezký... Při bližší prohlídce bylo vidět, že ten nejspodnější blok motoru je celý černý... No, chtěl jsem si to nechat prohlídnout a bohužel jsem narazil - a to i přes to, že originál Toyota servis byl asi 500m daleko... nechtěli hoši nechtěli... typl bych to na nějakou bouračku a generální opravu... na to bacha - a taky na servisku - pěkně s tím kšeftujou!!!
b.o.y
Člen Týmu

Který bazar

Příspěvek od b.o.y »

dejavu píše:No, mám špatkou zkušenost z Brna - měl jsem tam vyhlídlou Corollu (99ku) - sice barva nic moc, ale prej najetých jen 30!, opakuji 30!! tisíc km... Když sem se koukl do motoru, byl jak kdyby právě sjel z linky... Až moc podezřele hezký... Při bližší prohlídce bylo vidět, že ten nejspodnější blok motoru je celý černý... No, chtěl jsem si to nechat prohlídnout a bohužel jsem narazil - a to i přes to, že originál Toyota servis byl asi 500m daleko... nechtěli hoši nechtěli... typl bych to na nějakou bouračku a generální opravu... na to bacha - a taky na servisku - pěkně s tím kšeftujou!!!
A který bazar to byl, kde ti to odmítli? Ať nevyberu blbě... Hlavně, že všichni mají ve smlouvách "seznámil jsem se se stavem vozidla a beru ho jak stojí a leží" :-)
dejavu
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejavu »

hmmm... tak to už si nevzpomenu... Ale byli tam nějací 2 mladí borci. A chceš to kupovat přímo v Brně?
Odpovědět

Zpět na „Corolla“