Toyota corolla verso 02 servo řízení problém

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Jura66
Člen Týmu

Toyota corolla verso 02 servo řízení problém

Příspěvek od Jura66 »

Ahoj kluci mám problem se servem potřebuji poradit.Rano když se rozjiždim tak mě vycházejí asi zvuky se serva takoví kvílení nebo co potřebuji radu jek postupovat a co dělat dík moc Jura
Naposledy upravil(a) Jura66 dne pát 01.04.2011, 08:24, celkem upraveno 1 x.
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Vyměň řemen serva.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Jura66
Člen Týmu

servo

Příspěvek od Jura66 »

To už jsem dělal ale nepomohlo to.nejvíce to dělá když je zima a při rozjezdu je to slyšet jak to kvílííí a knourá.Ještě olej chci vyměnit ale to asi nepomuže.Kluci kdo stím má zkušenosti děkuji moc Jura :cry: :cry:
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Pokud vriska to servo a neni to primo remen, tak by jeste mohlo stat za pokus prostriknout trochu tu remenici mazivem, jestli tam neni treba spatne lozisko (samozrejme nestrikat pod remen :P ). Ten olej by mohl stat za pokus, teoreticky je to po chladne noci ztuhle a klade si to vyssi naroky. V opacnem pripade ten remen spravne napnout. Snad to pomuze :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Jura66
Člen Týmu

servo

Příspěvek od Jura66 »

Klínák to není už jsem to zkoušel prostříknout.Říkám bode to asi to čerpadlo na servo.Hlavně kdož to ja studeny a je zima pod nolou to je mazec.Ale nechapu co by se na tom čerpadle mohlo vysrat,pravě shanim nekoho kdo stím má zkušenosti čerpadlo se dá krasně rozdělat a je peknej přistup k němu mozná by stačilo rozdělat a vyčistit Dík :shock:
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

nepoznam sice tento model, ale ak mas nadrzku na servo, tak pozri ci tam nemas malo oleja
Jura66
Člen Týmu

Příspěvek od Jura66 »

Olej ok dík
Jura66
Člen Týmu

Příspěvek od Jura66 »

[quote="Jura66"]Olej ok to už jsem koukal zatím bez výsledně pořád stejný
Jura66
Člen Týmu

toyota corolla verso servo

Příspěvek od Jura66 »

Tak sem to o víkendu rozdělal servo vyčistil a nový olej vše ok už to nekvílí nebo neknourá problém vyřešen
Tomislav
Člen Týmu

Příspěvek od Tomislav »

ahojte já mám také ten samej problém při startu (hlavně v Zimě) narůstající kvílení ze spolujezdcovy strany . Jen nemohu najít servo. Mám Corollu E12 Hatchback r.v. 2002 motor Diesel 2.0 D-4D .Auto má naběháno kolem 200tis. rozvody měněny ve 195 tis.Km. Nevím jestli je u tohoto tipu motoru Servo elekronické páč nemohu nalézt Nádržku (asi je) . Nevíte někdo jestli je to čerpadlo umístěné na straně spolujezdce ??? JUestli jo tak je to Servo jak píše (Jura66)Na tom místě je Alternátor myslíte že je to alternátorem? Dík za odpovědi.Máme totiž jet do Španělska (2000 kiláků) tak aby se mi tam nic nevysr.... :shock: :oops:
cadis
Navigátor

Příspěvek od cadis »

měl jsem ten samý promlém na E11 je to ložisko řítení + manžeta stálo mě to 3000,- zkusit dát na zdviš a zamlejt sním jestli tam není vůle, pak by to bylo jasné :wink:
nyní:Toyota Corolla E11 1.6 kombi
budocnost: Toyota Avensis
Jura66
Člen Týmu

Příspěvek od Jura66 »

Ahoj servo je na hoře poháněné klínovým řemenem na pohled k němu vedou hadice jedna je na zavít a druhá je na svorku .Nadržka na servo je taky na staně jak se lije voda do ostřikovaču pak je ABS a nad tím je nádržka na servo.Podívej se kolík je tam oleje a jestli to nepění tím bych začal.Musíš dát kola do rejdu cca 5 sekund podržet a podívat se jestli to napění .Pokud to pění tak by stačil vyměnit olej. :roll: :roll:
Jura66
Člen Týmu

Příspěvek od Jura66 »

servo je na hoře a nádržka je taky vidět mám to na fotkách viz motor.http://www.toyota-club.eu/vozidlo/toyota-corolla-5
Odpovědět

Zpět na „Corolla“